Soutěžíme po dvanácté!

I v letošním roce děti mohou soutěžit se svými výtvory v naší soutěži o hodnotné ceny. S řadou z nich jsme se již setkali na venkovních akcích či příměstských táborech a nyní za nimi míříme i do všech středních škol, školek a základek v celém Pardubickém kraji. Samozřejmě se můžete zapojit i sami nezávisle na škole. Jak se zapojit a soutěžit s námi o skvělé ceny, se dozvíte zde.

projít na článek

Kousíček od pódia

Velká cena Španělska byla v podání českého závodníka Jakuba Kornfeila skvělou podívanou. Po startu z dvanácté pozice se probojoval na samotné čelo vedoucí skupiny, kde zasáhl do bojů o pódiová umístění.

projít na článek

OH v Riu jsou minulostí, je čas hodnocení

Olympijské hry v Riu končí a skončila také olympijská regata, jíž se účastnili i tři čeští jachtaři. Do medailové rozjížďky se nikomu z nich postoupit nepodařilo, avšak dvanácté místo Veroniky Kozelské Fenclové je skvělý výsledek.

projít na článek

Martin Prokop s Viktorem Chytkou celkově devátí

Posledních 225 měřeného úseku dvanácté etapy letošního Dakaru již pro posádku Benzina Orlen Teamu změnu v celkovém pořadí nepřineslo. Martin Prokop s Viktorem Chytkou si ze Saudské Arábie odvážejí skvělé deváté místo celkové klasifikace kategorie automobi

projít na článek

Jonas Vingegaard si dojel pro trofej od českých sklářů

Česká společnost LASVIT již po dvanácté vyrobila trofej pro nejprestižnější cyklistický závod světa Tour de France. I pro letošní ročník navrhl dnes již ikonickou trofej Peter Olah, vedoucí designu interiéru ve společnosti ŠKODA AUTO. Ta je dlouholetým hl

projít na článek