Specialista na úvěry na dálku COFIDIS spouští nový web

Po šesti letech působení společnosti COFIDIS v České republice prodělal web společnosti zásadní změnu designu. Pro budoucí i stávající klienty tak web získává nejen přívětivější vzhled, ale je také nově obohacen o velké množství užitečných informací a také o novou žádost on-line.

projít na článek

COFIDIS vstupuje do partnerských produktů

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování úvěrů na dálku, vstupuje v létě na trh s novým speciálním produktem pro splátkový prodej, který bude zákazníkům nabízet ve spolupráci s vybranými obchody.

projít na článek

COFIDIS nabízí v prosinci snížený úrok

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování úvěrů na dálku, přichází v prosinci s mimořádnou akcí, v rámci které mají klienti možnost získat úvěr se zvýhodněným úrokem na první tři měsíce.

projít na článek

Společnost Cofidis slaví 30 let od svého vzniku, dostane nové logo a web

U příležitosti 30. výročí se společnost Cofidis rozhodla ke změně svého loga do modernější podoby, a to postupně ve všech osmi evropských zemích, kde Cofidis působí. Ruku v ruce s novým logem spouští Cofidis v České republice nový moderní web a začíná se

projít na článek

Cofidis se stal generálním partnerem Českého poháru silniční cyklistiky

Společnost Cofidis, specialista na poskytování úvěrů na dálku, vstupuje do sponzoringu silniční cyklistiky v České republice. Na počátku roku uzavřela společnost Cofidis smlouvu s Českým svazem cyklistiky a stala se tak generálním partnerem nejvýznamnější

projít na článek

COFIDIS rozšiřuje produktové portfolio o klasický úvěr

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování spotřebitelských úvěrů na dálku, doplňuje své stávající produktové portfolio o klasický úvěr. Vychází tak vstříc klientům, pro které je nízká měsíční splátka nejdůležitějším kritériem při výběru úvěru.

projít na článek