Speciální akce Trefa Suché Vrbné

Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Trefa Suché Vrbné 24/7

Vážení zákazníci, jsme rádi, že Vám můžeme oznámit skvělou zprávu. 21.10.2023 se naše prodejna Trefa Suché Vrbné změnila na automatizovanou prodejnu 24/7. Co to pro Vás znamená? Budete si moci nakoupit klidně i o půlnoci a kdykoli po prodejní době s obs

projít na článek

Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Speciální leták Trefa Suché Vrbné

Vážení zákazníci, přijďte si nakoupit do nově otevřeného českobudějovického supermarketu Trefa v Dobrovodské ulici. Připravili jsme pro vás pestrou nabídku čerstvých potravin z regionu za akční ceny. Nabídku ze speciálního letáku najdete v příloze.

projít na článek

Otevírací doba 28.9.2016

Vážení zákazníci, otevírací doba o svátku 28.9. je na prodejnách Trefa od 7.00 do 12.00 hodin. Trefa Borovany, Velešín a Suché Vrbné mají otevřeno jako běžný pracovní den.

projít na článek

Slavnostní otevření nové prodejny Trefa Suché Vrbné

Ve středu 3.12. byla slavnostně otevřena nová prodejna Trefa v Suchém Vrbném. Rekonstrukci prodejny s efektní in store komunikací, s novým regálovým vybavením, novou mrazící a chladící technikou a moderním osvětlením ocenili již první zákazníci.

projít na článek