Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Trefa Suché Vrbné 24/7

Vážení zákazníci, jsme rádi, že Vám můžeme oznámit skvělou zprávu. 21.10.2023 se naše prodejna Trefa Suché Vrbné změnila na automatizovanou prodejnu 24/7. Co to pro Vás znamená? Budete si moci nakoupit klidně i o půlnoci a kdykoli po prodejní době s obs

projít na článek

Speciální akce Trefa Suché Vrbné

Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Speciální leták Trefa Suché Vrbné

Vážení zákazníci, přijďte si nakoupit do nově otevřeného českobudějovického supermarketu Trefa v Dobrovodské ulici. Připravili jsme pro vás pestrou nabídku čerstvých potravin z regionu za akční ceny. Nabídku ze speciálního letáku najdete v příloze.

projít na článek

Otevírací doba 28.9.2016

Vážení zákazníci, otevírací doba o svátku 28.9. je na prodejnách Trefa od 7.00 do 12.00 hodin. Trefa Borovany, Velešín a Suché Vrbné mají otevřeno jako běžný pracovní den.

projít na článek

Slavnostní otevření nové prodejny Trefa Suché Vrbné

Ve středu 3.12. byla slavnostně otevřena nová prodejna Trefa v Suchém Vrbném. Rekonstrukci prodejny s efektní in store komunikací, s novým regálovým vybavením, novou mrazící a chladící technikou a moderním osvětlením ocenili již první zákazníci.

projít na článek