Speciální dárková akce na produkty značky PETRONAS

Vážení zákazníci,  využijte této jedinečné šance získat nádherná trička, košile, hrnečky nebo lahve. Tyto dárky pro vás máme připravené, stačí objednat vybraný produkt a dárek vám doručíme automaticky s objednávkou. Vyberete si pouze velikost oblečení :)

projít na článek

Mazivo Petronas Grease Li EP 2 za akční cenu

Vážení zákazníci, využijte naší výprodejové akce a pořiďte si prvotřídní mazivo Petronas Grease Li EP 2 ve výhodném balení 208 kg. 

projít na článek

Dárkový poukaz na pohonné hmoty ZDARMA

Vážení zákazníci, využijte právě probíhající AKCE. Při objednání 4L balení olejů od značky PETRONAS získáte slevový kupón ve výši 200 Kč na odběr pohonných hmot v čerpací síti OMV ZDARMA. Akce platí do 30. 3. 2020

projít na článek

Průmyslový olej Petronas White Oil P15

Vážení zákazníci, v naší nabídce nyní nově najdete průmyslový bílý olej Petronas White Oil P15, který je minerálního původu a skládá se z vybraných a vysoce rafinovaných surovin nejvyššího standardu čistoty.

projít na článek

Petronas Grease Li EP 3 - výhodné balení 18 kg

Využijte našeho výprodeje a pořiďte si u nás výhodné balení maziva Petronas Grease Li EP 3, které je díky své tuhosti vhodné zejména pro aplikace, kde je vyžadována maximální ochrana proti pronikání vody nebo pevných nečistot.

projít na článek

Prémiový motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 v balení 4L

Motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 spolehlivě ochrání naftové i benzínové motory, které běží v těch nejextrémnějších a nejnáročnějších jízdních podmínkách. Olej je vyroben ve spolupráci s významnými evropskými výrobci automobilů.

projít na článek