Staňte se ptačím hostitelem: Vyrobte s rodinou krmítko či budku

Ať už máte zahradu, dvorek, balkon nebo jen parapet za oknem, můžete si sami vyrobit ptačí krmítko. Zajistíte tím nejen zábavu pro celou rodinu, ale hlavně zimní úkryt a pohodlí pro ptactvo.

projít na článek

Chcete během zimy dopřát venkovnímu ptactvu potravu? Vybírejte vhodné krmení!

Kdy frac34; venku ude mrazy, spousta lid mysl i na zv tka a hlavn mal pt ky, kter s oblibou krm zejm na d ti. Ale krm te pt ky vhodn frac12;mi pochutinami? Chcete b hem zimy dop t venkovn mu ptactvu potravu? Vyb rejte vhodn

projít na článek

Hledáte novou pracovní příležitost a baví vás práce s lidmi? Pracujte jako asistentka.

Staňte se duší společnosti, staňte se asistentkou. Možná se vám může zdát toto přirovnání přehnané, nicméně z praxe je jasné, že aby všechno, co je potřeba, klapalo tak, jak má, bez asistentek a asistentů by se minimálně polovina věcí nedala uskutečnit.

projít na článek

Odpoledne s tatínkem

12.7. 2023 od 15:00, Dolní Kasárna u DPS /// Ve středu 12. 7. v 15 hodin se sejdeme v kasárnách v zahradě za budouvou č.p. 968. Čekají Vás samé zajímavé věci! Dozvíme se totiž, co jsou to šindele a taky jak se vyrábí! Naučíme se postavit ptačí budku

projít na článek

Geoboard

Vyrobte svému malému dítěti výukovou hračku stačí kousek prkna a nábytkové kolíčky. https://en.wikipedia.org/wiki/Geoboard The post Geoboard first appeared on Jan Vavříček.

projít na článek

Pomožte nám dělat skvělou práci

Buďte u toho. Staňte se součástí šíření Montessori v ČR.

projít na článek