Stavební firmy se neobejdou bez odpovídající techniky

Pokud se podíváme na stavební firmy, tak musí oplývat skutečně širokou flotilou strojů a rovněž nákladní dopravou. K takové činnosti je nutné využít i odpovídající nákladní vozidla, která budou sloužit jako valníky pro přepravu sypkého materiálu. Přirozeně na takové vozidlo lze umístit i jiný přepravní materiál, jelikož bude dostatečně zabezpečený valníkovou nástavbou. Ty se samozřejmě dají vyrobit na zakázku a mají variabilní provedení a rovněž kvalitní zpracování z odpovídajícího materiálu. Nástavba se musí řešit individuálně Vzhledem k tomu, že každé nákladní vozidlo má jinou hmotnost, je nutné k takové činnosti přistoupit velmi zodpovědně a valníky tak přizpůsobit hmotnostní kategorii daného vozidla, na kterou se nástavba bude umisťovat. Základní provedení je valník s bočnicemi, ale je možné je vyrobit i bez nich. Častokrát se může jednat pouze o plachtovou konstrukci, která například vyžaduje ještě nějaký shrnovací mechanismus. Možností je mnoho a je úplně nejlepší se obrátit na výrobce, kteří poradí podle oboru to nejvhodnější, co samozřejmě bude pro danou společnost nejvíce vyhovující. Článek Stavební firmy se neobejdou bez odpovídající techniky se nejdříve objevil na Blablanevolim.

projít na článek

Stavební řízení

Dokumentace k žádosti o stavební povolení, nebo též dokumentace pro stavební řízení (dále jen DSP) je nezbytnou přílohou pro podání žádosti o stavební povolení, které vydává místně příslušný stavební úřad.

projít na článek

Stavební veletrhy Brno

Přijďte za námi na výstavu Stavební veletrhy Brno, která se koná ve dnech 26.-29.4. 2017 na brněnském výstavišti. http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/ http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/vstupenky-parkovani/ Nás stánek se nachází v pavilonu P.

projít na článek

Jedinečné techniky pětiosého měření se sondou RSP2

Pětiosé, vysokorychlostní, velmi přesné měřicí techniky Renishaw nabízejí možnosti, které přinášejí značné zvýšení měřicího výkonu.

projít na článek

3. B VE SVĚTĚ TECHNIKY

Třída 3. B navštívila 15. května Svět techniky v Dolní oblasti Vítkovice. Čekala nás návštěva expozic a program Geometrický svět.

projít na článek

Společnost EGAS s.r.o. v novém

Vážení zákazníci, obchodní partneři. V měsíci květnu 2016 jsme úpravou vlastnické struktury spojili síly s firmou ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. ke zvýšení konkurenceschopnosti na trhu výroby vagónových komponentů pro hromadné dopravní

projít na článek