Stojí zimní dovolená v České republice za to? Rozhodně ano!

Ačkoliv je léto ověřeným obdobím pro rodinnou dovolenou, i chladnější měsíce mají co nabídnout. To platí především pro milovníky zasněžených vrcholků, lyžování, běžkování i dalších podobných aktivit. V naší malé zemi přitom existuje celá řada míst, kde si na to své přijdou i nejnáročnější jedinci. Kde se ubytovat? Severní Čechy jsou ráj Jsou-li tématem hovoru zimní pobyty v naší zemi, nelze se vyhnout Libereckému kraji. Proč? Důvodem je rovnou několik velmi vysokých hor, které nabízejí pestré možnosti ubytování, nádherný výhled na celé širé okolí, lyžařská střediska, wellness služby, turistický ruch a další nezanedbatelné benefity. Nejen z těchto důvodů je ubytování v Libereckém kraji tolik populární volbou pro jednotlivce, páry, rodiny i skupiny přátel. Celá lokalita je posetá stovkami penzionů i hotelů, jež vám poskytnou nejen postel, nýbrž i šikovné balíčky služeb pro náročnější jedince. Záleží čistě na vašich přáních a přirozeně i možnostech. Dovolená v Libereckém kraji mívá často podobu pobytu ve známém hotelu Babylon, jenž disponuje vlastním aquaparkem, pestrými wellness službami a čtyřhvězdičkovým servisem. Výhodou je i blízkost do centra dění, jímž je město Liberec. Rezervace? Žádný problém Díky pomoci specializovaných internetových portálů je velmi snadné vyhledat veškeré dostupné hotely a prohlédnout si jejich nabídku i recenze. Sháníte-li ověřené pobyty, vyhledejte si ubytování na Hotel.cz. V jejich útrobách si během pouhé chvíle naklikáte požadované místo, datum, počet hostů i další podrobnosti, přičemž se ihned před vámi objeví výčet ideálních variant přesně pro vás. Přesvědčte se sami, naplánujte si pořádnou zimní dovolenou a alespoň na chvíli utečte před neustálým stresem a nikdy nekončícími povinnostmi. The post Stojí zimní dovolená v České republice za to? Rozhodně ano! appeared first on .

projít na článek

Zimní Krumlov stojí za návštěvu

Pokud jste vyrazili na jarní prázdniny na jih Čech, stavte se u nás v Krumlově. Je to tu fajn, pořád klid a žádní cizí Co takhle  projít se po městě a zámku v doprovodu místního patriota? Krumlov je nejhezčí večer ve světle pouličních lamp. Dny se prodlu

projít na článek

BMW i4 je Autem roku 2021/22 v České republice.

Autem roku 2021/22 v České republice se stalo čistě elektrické BMW i4. Jde o druhý triumf automobilu BMW v posledních dvou ročnících této ankety. V roce 2020 zvítězilo v hodnocení motoristických novinářů BMW řady 3. BMW i4 je současně historicky prvním Au

projít na článek

Dovolená 2020

V termínu od 3. 8. do 7. 8. 2020 probíhá dovolená. Příjem zakázek možný po domluvě na +420 605 145 634 (Michal Švestka).

projít na článek

Dovolená 2021

V termínu od 26. 7. do 30. 7. 2021 probíhá dovolená. Příjem zakázek je možný po domluvě na +420 605 145 634 (Michal Švestka).

projít na článek

Zimní pohlednice v prodeji

Pohlednici města Šlapanice se zimní tematikou můžete zakoupit na podatelně nebo pokladně MěÚ ve Šlapanicích, Masarykovo náměstí 100/7, za cenu 10 Kč/ks. 

projít na článek