Stupně vítězů byly velmi důležité

Jiří Zbožínek letos povýšil z Renaultu Clio čtvrté generace na Hyundai Elantra TCR. Krok do rychlejšího vozu a šampionátu TCR Eastern Europe českému závodníkovi prospěl.

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Triatletka Erbenová válcuje svět a zná jen stupně vítězů.

Česká triatlonistka Helena Erbenová je k nezastavení. Z posledních devíti závodů ani jednou nechyběla na stupních vítězů a hned pětkrát se radovala z vítězství. Naposledy si podmanila závod Světového poháru Xterra v Itálii. Závod u jezera Scanno byl zárov

projít na článek

NICO ROSBERG ZÍSKAL PREMIÉROVÉ VÍTĚZSTVÍ LETOŠNÍ SEZÓNY

Několik různých strategií se dvěma a třemi zastávkami v boxech charakterizovalo souboj o stupně vítězů Velké ceny Španělska sponzorované Pirelli: závod úzce spojený s tím, že strategie hraje důležitou roli.

projít na článek

Smolné Thajsko Jakuba Kornfeila

Závod třídy Moto3 Velké ceny Thajska byl jedno velké překvapení. Náš Jakub Kornfeil za to od samotného začátku pořádně vzal a stoupal závodním polem. Až do posledních metrů závodu byl dokonce v boji o stupně vítězů.

projít na článek