Success story: MŠ Řestoky

Máme pro vás další inspirativní školu Začít spolu. Tentokrát je to MŠ Řestoky, která propojuje program Začít spolu s konceptem učení venku a díky ukázkové přírodní zahradě se věnuje také environmentální výchově. Ředitelka Dagmar Krčilová byla letos po 20 letech ve vedení školky oceněna cenou Gustava Habrmana jako Učitelka roku 2022 Pardubického kraje v kategorii Mateřské školy. A protože Dáša dle svých slov učí děti to, čemu sama věří, vztah k přírodě a principy programu jako učení v souvislostech, aktivní zapojení dítěte a vzájemná spolupráce jsou ve školce doslova cítit na každém kroku. Zahrada MŠ se několikrát ročně otevírá veřejnosti. Mezi největší akce patří podzimní slavnosti, kde prezentují výpěstky a výrobky z regionální produkce. Konají se právě dnes, 4. října od 16 hodin, a jste srdečně zváni. Celé success story MŠ Řestoky si můžete stáhnout v PDF formátu ZDE. The post Success story: MŠ Řestoky appeared first on Začít spolu.

projít na článek

Evropská cena pro MŠ Řestoky

Mateřská škola Řestoky získala v Innsbrucku cenu za ekologické zahradničení. Evropská cena za ekologické zahradničení oceňuje vynikající, realizované, vysoce kvalitní projekty a počiny ve třech kategoriích, které jsou založeny na ekologickém zahradničení.

projít na článek

Story: Sekněte s kouřením

Časopis Story, 8.6.2015 The post Story: Sekněte s kouřením appeared first on NaturoMed - Biorezonance a frekvenční terapie.

projít na článek

Foto story Standy Hylána - F1 GP Maďarska

Velká cena F1 není jen závod, je to i velká show, fanoušci jezdců a závodních stájí, doprovodné závodní série i vzpomínky na velké postavy minulých let. Prohlédněte si foto story Standy Hylána z GP F1 Maďarska.

projít na článek

7 nejlepších Chloé parfémů: Love Story Chloé, Chloé Chloé a další

Chloé parfémy patří k nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším vůním na trhu. Jsou ženské, lehké, jemné a potěší především milovníky květinových vůní. Řada z nich se řadí Příspěvek 7 nejlepších Chloé parfémů: Love Story Chloé, Chloé Chloé a další pochází z

projít na článek

Choose your story

Dcera, blogerka, marketérka, vedoucí na dětském táboře, podnikatelka, sestra, manažerka, přítelkyně, kolegyně, holka pro všechno. Role, který každý den hraju. Někdy se mění po týdnech, jindy v jednom dni střídám masku za maskou. A i když jsou od sebe čast

projít na článek