Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků. Složení: sůl jedlá (NaCI)98% Použití: pro přípravu slaných i sladkých pokrmů ať už studených či teplých. Jako součást pleťové masky, jako sůl do koupele. Bez glutamanu, lepku, barviv a konzervantů. Země původu: Pákistán Obsah balení: 100 g
Jemně mletá kůra španělských citronů se používá při přípravě dezertů a čajového pečiva. Citronovou kůru můžeme přidat i k mořským rybám nebo ke kuřecímu masu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g.......................26 Kč Kořenka 80 ml - 30 g.
Jemně mletá kůra španělských citronů se používá při přípravě dezertů a čajového pečiva. Citronovou kůru můžeme přidat i k mořským rybám nebo ke kuřecímu masu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g.......................26 Kč Kořenka 80 ml - 30 g.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód. Složení: 100% přírodní neraf
Zabíjačková, hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které je přidána pořádná porce cibulky, restovaná na vepřovém sádle. Složení:vepřové maso, vepřová játra 30%, cibule 18%, uzené maso (bez přidaných rychlosolí), paštikové koření, jedlá sůl Hmotno
Aromatická pomerančová kůra se používá při pečení moučníků nebo čajového pečiva. Špetku pomerančové kůry můžeme přidat i do omáček nebo do směsí koření při pečení ryb. Balení: Sáček 60 ml - 20 g....................................25,- Kč Kořenka 80 ml - 2