Supermoto vtrhne do ulic Krumlova již tento víkend

Opět po roce se vrací legendární městský závod supermotardů a čtyřkolek. O nadcházejícím víkendu 16. – 17. července se však jezdci kvůli dopravním komplikacím v Hrušovanech nad Jevišovkou utkají ve zcela nové lokalitě, kterou se pro letošní rok stal premiérově Moravský Krumlov.

projít na článek

MMČR Supermoto ve fotografiích M. Žáčkové

Mezinárodní mistrovstí ČR v Supermoto odstartovalo letošní seriál závodů na Autodromu ve Vysokém Mýtě. Mimořádnou podívanou si nenechala ujít naše fotografka Miluše Žáčková a připravila krásnou fotoreportáž.

projít na článek

MČR GoPro Supermoto 2017 Vysoké Mýto

Autodrom Vysoké Mýto hostil v neděli 25.6.2017 další podnik letošního MM ČR GoPro Supermoto 2017. Tato atraktivní motocyklová disciplína křížící se mezi motokrosem a silničním závoděním vždy příláká zájem diváků i fotografů. Fotoreportáž z akce pro vás př

projít na článek

OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW se představí už tuto v sobotu !

Závod OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW PŘESUNUT NA SOBOTU 20. ZÁŘÍ 2014!!!! Vzhledem k dosavadnímu špatnému počasí a hlavně s přihlédnutím k bezpečnosti jezdců a úspěšnosti celé akce se pořadatel agentura Forsage ve spolupráci s nákupním a zábavním centrem

projít na článek

Americký víkend 3.3. - 5.3.

Tento víkend pro vás máme trochu kalorií navíc ;-) K dostání budou všechny velké klasiky.

projít na článek

Baja Bohemia 2015 již tento víkend!

Nenechte si ujít jedinečnou podívanou a přijeďte do Milovic nad Labem nedaleko Prahy. Již tento víkend se v bývalém vojenském prostoru bude konat Baja Bohemia 2015.

projít na článek