Svátek svatého Valentýna: Příběh lásky a tradice

Svátek svatého Valentýna, známý také jako Den zamilovaných, je oslavou lásky a romantiky, která má hluboké kořeny v historii.

projít na článek

SVATÝ VALENTÝN

I naše společnost přeje a fandí všem zamilovaným z celé ČR. Proto od dnešního dne až do svátku Svatého Valentýna, tj. do 14.02.2018 (včetně) si můžete pronajmout veškerá naše vozidla s požadovaným přistavením na den SVATÉHO VALENTÝNA 14.02.2018 se speciál

projít na článek

Dárky pro muže do 500 korun

Potěšte svého prince na svatého Valentýna! Vybírání toho pravého dárku občas dá zabrat, ale věříme, že společně to zvládneme raz dva – a klidně se s vámi vsadíme, že najdeme nějakou pecku do pětistovky.

projít na článek

Dárky pro ženu do 500 korun

Potěšte svou krásnou dámu na svatého Valentýna! Vybírání toho pravého dárku není vždy jednoduché, ale věříme, že společně to zvládneme jako nic – a klidně se s vámi vsadíme, že najdeme nějakou pecku do pětistovky.

projít na článek

Pánové, připravte se na prvního máje!

Pro ty, kdo Valentýna neuznávají kvůli jeho americkému původu, nastal čas lásky teprve teď. Tradičně český první máj je už za pár dní tady. Pánové, jak se na něj chystáte?

projít na článek

Zapomněli jste na Valentýna? Napravte to s MDŽ!

MDŽ neboli Mezinárodní den žen slavíme každoročně 8. března již od roku 1910. Tehdy měl svátek upozornit na potřebu rovnoprávnosti. Té již samozřejmě bylo dosaženo. Proč ale ženám i nadále nepřipomínat jejich výjimečnost? Tady jsou tipy, jak udělat MDŽ 20

projít na článek