Švédové získali na MS v hokeji po boji s Kanadou bronz

Nedělním programem vrcholí 87. mistrovství světa v ledním hokeji konající se v České republice. Před tím než večer od 20:20 k očekávanému finále nastoupí Češi se Švýcarskem, tak se o odpolední duel o bronz postarali poražení semifinalisté Švédsko a Kanada. Nakonec bronz putuje na sever Evropy poté, co dokázali žlutomodří zdolat Kanadu 4:2. 

projít na článek

Češi jsou v semifinále, čekají je Švédové. Projděte si výsledky a program MS

Podívejte se na program a výsledky domácího MS v hokeji, celkové statistiky i čísla českých reprezentantů.

projít na článek

Palát: Boj s Kanadou nás skvěle připravil na čtvrtfinále. S Američany se musíme vyvarovat faulů

Den před klíčovým duelem šampionátu měli čeští hokejisté na programu svižný dopolední trénink, po kterém poskytl Radiožurnálu Sport exkluzivní rozhovor útočník národního týmu Ondřej Palát. Prozradil, jak moc důležité je, že Češi v zápase s Kanadou dotáhli

projít na článek

Kvíz: Mistrovství světa v hokeji. Co víte o českém týmu? Průměrný Čech by měl dát aspoň 7 otázek správně

Letošní Mistrovství světa v ledním hokeji nabídlo vše, co si divák může přát. Nervydrásající nájezdy, góly v posledních vteřinách i nečekané zvraty. Výhodou navíc bylo, že se odehrávalo na domácí půdě. A to jak pro fanoušky, tak hlavně český tým, který po

projít na článek

Ranné správy 13.10.2016

líčové události • ČR: Vláda ČR schválila sjednání dohody o volném obchodu mezi Evropskou unií a Kanadou (CETA). Smlouva by mohla být podepsána na summitu EU s Kanadou 27. října. • Maďarsko: Průmyslová produkce v srpnu +1,6 % m/m a +11,1 % r/r. • Polsko:

projít na článek

Ranní zprávy 13.10.2016

Klíčové události • ČR: Vláda ČR schválila sjednání dohody o volném obchodu mezi Evropskou unií a Kanadou (CETA). Smlouva by mohla být podepsána na summitu EU s Kanadou 27. října. • Maďarsko: Průmyslová produkce v srpnu +1,6 % m/m a +11,1 % r/r. • Polsko:

projít na článek