Světové dny mládeže 2023 zaznamenaly rekordní finanční zisk

Světové dny mládeže (SDM) 2023 v Portugalsku zaznamenaly finanční rekord a skončily s nebývalým ziskem ve výši přibližně 35 milionů eur. Tento úspěch, který oznámil hlavní organizátor akce, kardinál Américo Aguiar, představuje nejvyšší dosažený zisk v historii SDM.

projít na článek

Na sbírku pro hospic jste přispěli rekordní částkou

Do letošní sbírky "Koláč pro hospic" přispěli lidé částkou 498 330 Kč a pochutnali si celkem na 4 857 koláčích. Přímo ve Šlapanicích pak dárci přispěli rekordní částkou 61 891 Kč! Sbírka poběží do 31. října 2023 online. Oblastní charita Rajhrad zároveň zv

projít na článek

X vrh malinois Mi-Ji NAROZEN

Dne 11.02.2023 se hrdým ročičům m: Qvara Mi-Ji ( Natasha Mi-Ji x Antraryka) ZZO 1 (VD), ZZO, ZVV 1, BH, IBGH 1, IBGH 2, IBGH 3 (V),SPr 1, FPr 1 (VD),FPr 3, UPr 3 (VD), IGP 1, 2x vítěz Mistrovství mládeže MSKS, 1.místo MR ČR mládeže + vložený závod - 1.mí

projít na článek

Hokej ve stínu tragédií. Hrajeme pro zesnulé kamarády, slíbili si Britové

Britští hokejisté nepřijeli do Prahy s ambicí vyhrát mistrovství světa. Mají však motivaci snad ještě vyšší, než je zisk trofeje pro světové šampiony. Hrají totiž nejen za sebe, ale i za kamarády, kteří v uplynulých měsících předčasně zemřeli. 

projít na článek

Grant od H.M. Prahy 2017

TJ Ruzyně se účastní programu I.A Systémové a rozvojové projekty sportu dětí a mládeže, na jehož základě poskytlo Hlavní město Praha TJ Ruzyně na období 09/2016-06/2017 finanční příspěvek ve výši 129.500,-Kč.

projít na článek

Královéhradecká diecéze má nové absolventy animátorského kurzu

Na diecézním centru života mládeže královéhradecké diecéze – na Vesmíru – složili noví animátoři mládeže závěrečné zkoušky. Společně pak oslavili mší svatou s královéhradeckým biskupem Janem Vokálem.

projít na článek