SVĚTOVÝ TEST JEDŮ ODHALIL NEJVÍCE FTALÁTŮ V ČESKÉ LOŽNICI

Ložnice po celém světě jsou plná nebezpečných chemikálií, které se ukrývají třeba v prachu pod postelí. Výjimkou není ani Česko. Ve vzorku z jedné plzeňské ložnice objevila laboratoř vůbec největší množství nebezpečných ftalátů, které například ohrožují funkci jater a ledvin, negativně působí na hormonální systém nebo mohou způsobovat neplodnost.

projít na článek

TOXICKÉMU PLASTU SE PRAKTICKY NEVYHNEME

O tom, že nejvíce jedu se ukrývá v medových slovech, není pochyb. Překvapivé však je, kolik jedu obsahují potraviny ze supermarketů. Na tuto skutečnost poukázala ve své reportáži německá televize. 

projít na článek

Jaké zvolit úložné prostory v ložnici?

Kam uložit věci v ložnici? Samozřejmě záleží, jak velké prostory máte k dispozici. Možností je spousta. Pojďme si je rozebrat. Obecně o úložných prostorech v ložnici Obecně platí, že čím menší máte ložnici, tím pečlivěji musíte úložné prostory promýšlet.

projít na článek

KOSMETIKA OBSAHUJE TOXICKÉ LÁTKY

Nebezpečné ftaláty, které mohou způsobit neplodnost, byly nalezeny v řadě světových kosmetických výrobků dostupných na trhu v ČR. Studie prokázali, že  4 z 5 testovaných výrobků obsahovaly alespoň jeden ftalát,  více než polovina výrobků pak několik různý

projít na článek

d Test Test pastelek 2017

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a brzy bude již opět aktuální koupě pastelek a školního vybavení. Máme pro vás tip. Jste-li předplatitelem časopisu d Test nebo jej někdo ve vašem okolí odebírá, mrkněte na Test pastelek 2017. V d Testu otestovali

projít na článek

Vyzkoušejte sex mimo postel a zažijete opět uragán

Prvotní zamilovanost a elektrizující vášeň se může mezi partnery vytratit. V ložnici se pak při milostném aktu odvíjí stále stejný scénář. Jak tomu předejít a jak vrátit vášeň do vztahu? Zapomeňte na chvíli na ložnici.

projít na článek