Sýrové nugetky z Bio sýrů a domácí krokety

Máme pro vás v restauraci připravené hned dvě novinky. Přijďte se mrknout k nám do okénka, nebo si dobroty nechte dovézt rovnou až k vám domů. A co že jsme si pro vás připravili? Sýrové nugetky z lahodných BIO holandských sýrů. V nugetkách najdete kombinaci hned tří druhů mladá BIO Gouda, BIO Brie a BIO Gouda s modrou plísní S sebou vám přibalíme domácí barbecue omáčku. Pokud máte intoleranci na lepek nezoufejte, na sýrových nugetkách si můžete pochutnat i vy! Ochutnejte naše lahodné krokety! Základem jsou brambory z ekologického zemědělství, které si sami pěstujeme. Krokety jsou navíc bezlepkové. Součástí je i domácí kečup z Bio rajčat Dobroty vám rádi dovezeme domů , nebo si je můžete nechat nachystat a vyzvednout v našem výdejním okénku bez zbytečného čekání. Ve výdejním okénku jsme pro vás každý den od 11:00 do 20:00 hod. V pátek a sobotu je navíc prodloužený rozvoz do 21:30 hod. Objednat The post Sýrové nugetky z Bio sýrů a domácí krokety appeared first on TILAK vegetariánská wellness restaurace.

projít na článek

NEBEZPEČÍ ČÍHAJÍCÍ V SYROVÉM MASU

Jestli to máte stejně jako já, tak máte rádi syrové maso. Takový domácí tatarák je pro mne opravdová lahůdky. Bohužel při každé konzumaci takového masa se vystavujeme obrovskému nebezpečí velmi bolestivého onemocnění. No, kdo by chtěl mít v těle zapouzdře

projít na článek

Domácí studovna

Domácí studovna je součástí velkého domu, kde v jednotlivých dětských pokojích není dostatek místa na ten správný psací stůl a na uložení veškerých dokumentů a knih spojených se studiem. Soukromá domácí studovna je tím pravým místem, kde studenti nej...

projít na článek

DOMÁCÍ HOUSTIČKY

Domácí housky či rohlíky by si měl každý aspoň jednou v životě zkusit.  

projít na článek

ŽIVÁ STRAVA UZDRAVUJE

Náš přístup ke zdraví prochází v současné době revolučními změnami. Vděčíme za to mimo jiné prvním odvážlivcům, kteří do svého jídelníčku zařadili syrové potraviny rostlinného původu, které vždy přispějí ke zlepšení kvality života.

projít na článek

Ako upiecť chleba domáci kváskový chlieb

Ako upiecť chleba? Vysvetlíme vám ,ako upiecť chutný domáci kváskový chlieb. Domáci chlieb je stará tradícia, ktorá je známa svojou výraznou pikantnou chuťou a hustejšou štruktúrou, ktorá je na míle vzdialená od typického bochníka kúpeného v obchode.

projít na článek