TECHNOLOGICKÉ MONTÁŽE

Montáže technologie chemických a potravinářských linek

projít na článek

Atypické vybavení kanceláří Brož Montáže

Podrobné informace Vám podáme na tel. 603 440 471. Rádi odpovíme na Vaše dotazy. The post Atypické vybavení kanceláří Brož Montáže appeared first on NO+BL kancelářský nábytek a kancelářské židle Praha.

projít na článek

Nové pracovní příležitosti

Přijmeme kolegu na pozici Operátor montáže, Seřizovač nástrojař a Zámečník. Pro kompletní přehled navštivte sekci Kariéra. Příspěvek Nové pracovní příležitosti pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Nový ohraňovací lis TruBend

Technologické vybavení bylo rozšířeno o nový ohraňovací lis Trumpf TruBend 5130. Příspěvek Nový ohraňovací lis TruBend pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Čerpadla

Základní rozdělení čerpadel můžeme rozlišovat podle způsobu čerpaní media a druhu pohonné jednotky. Dále pak na čerpadla ponorná, sací a samonasávací a podle montáže na horizontální a vertikální. Dnes se také často uvádí že je čerpadlo monoblokové. To zna

projít na článek

Leasing strojů a zařízení

Leasing strojů a zařízení využívají zejména začínající podnikatelé či firmy, které chtějí svoji výrobu rozšířit a expandovat. Počáteční náklady většinou šplhají dosti vysoko, a tak leasing strojů představuje vítanou alternativu financování. Na leasing se

projít na článek