Tenkrát na západě. Koncertu Kateřiny Englichové a Felixe Slováčka mladšího tleskal sál vizovského zámku ve stoje

Kruh přátel hudby a Kulturní centrum Vizovice pozvali na 16. června do reprezentačního sálu vizovského zámku Kateřinu Englichovou a Felixe Slováčka mladšího. Fantastická souhra výjimečné harfenistky a saxofinosty (také dirigenta, zpěváka a herce), který talentem a nezměrnou pílí posouvá odkaz slavného otce o generaci dál, přinesla posluchačům v do posledního místa zaplněném reprezentačním sále vizovického zámku nezapomenutelný hudební zážitek. Na závěr koncertu s podtitulem Tenkrát na západě, který se konal v rámci 56. Vizovického zámeckého léta Aloise Háby, se několikrát přidávalo i tleskalo ve stoje. „ Jsem moc rád, že jsem zase mohl zavítat do Zlínského kraje, rád se vracím do kraje, kde se narodil můj otec a je tak trochu i v mém srdci druhý domovem. Koncert na zámku ve Vizovicích jsem si nesmírně užil, protože publikum bylo opravdu skvělé,“ sdělil Felix Slováček své pocity několik okamžiků po vystoupení. „ S paní Englichovou se mi hraje moc dobře a posluchači nás odměnili potleskem ve stoje. Díky všem a doufám brzy na viděnou, třeba už 29.8. v Luhačovicích s francouzskou komedií Prachy jakoby z nebe padaly. Přijedeme se souborem Strašnického divadla. Srdečně všechny zvu,“ přidal umělec pozvánku. Článek Tenkrát na západě. Koncertu Kateřiny Englichové a Felixe Slováčka mladšího tleskal sál vizovského zámku ve stoje se nejdříve objevil na Horní Podřevnicko.

projít na článek

Atlético Madrid bude za Félixe požadovat 140 milionů eur

O psychickém zdraví vedení Atlética Madrid jsme mohli pochybovat už při přestupu Félixe z Benficy. Částka byla doslova brutální a nesmyslná. Nyní si prý ale vedení Los Rojiblancos řeklo o 140 milionů eur, pokud by Chelsea chtěla reprezentanta Portugalska

projít na článek

CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKŮ 50 ml

CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKŮ. Popis: Účinný přípravek proti zamrzání zámků. Praktické balení do kapsy, zajišťuje preventivní ochranu před tvorbou námrazy.

projít na článek

Virtuosové na zámku

Zveme vás na skvělý koncert klasické hudby na zámku. Více se dozvíte zde.

projít na článek

Rosické eNoviny: Meda na zámku

Na zámku se připravuje velká novinka. Více se dozvíte přímo zde.

projít na článek

Prohlédněte si plány hotelu na zámku

Nahlédněte s námi pod pokličku plánů na přestavbu břeclavského zámku na hotel. Díky nákresům a vizualizacím si můžete představit možnou budoucí podobu areálu včetně rozvržení jednotlivých místností.

projít na článek