Test: Hyundai Bayon 1.0 T-GDI Smart - konečně náhrada za populární ix20

Také Vám chybí model ix20? Nezoufejte, novodobým nástupcem může být Huyndai Bayon, který jsme důkladně otestovali. Bayon je větší než i20 a menší než Kona, přitom se chlubí velmi příznivou cenovkou.

projít na článek

Test velkého SUV Hyundai Santa Fe PHEV v sedmimístném provedení

Test největšího SUV od Hyundai - Santa Fe sedmimístné provedení s plug in hybridním pohonem v plné výbavě. Vůz pohání přeplňovaná šestnáctistovka se šestistupňovým automatem a pomáhá elektromotor s 67 kW.

projít na článek

Test SUV Hyundai Tucson s 1,6 benzínem s automatem ve čtyřkolce v paketu N Line

Test Hyundai Tucson druhé generace ve verzi N line ve sportovním designu. S benzínovou mild hybridní šestnáctistovkou a sedmistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol.

projít na článek

Test Hyundai i20 N sportovní verze s motorem 1,6 Turbo s manuálem

Třetí generace Hyundai i20 byla představena na jaře 2020 v Ženevě. Tato modelová řada se vyrábí v Tureckém Izmiru. Sportovní verze nemá moc konkurence, mezi ní patří zejména Fiesta, Polo, Ibiza.

projít na článek

Test ojetiny: Hyundai i30 třetí generace stále táhne

Hyundai i30 třetí generace dostal na rozdíl od svých předchůdců tři různé karoserie, čímž zaujal mnoho motoristů už jako nový a nejinak je tomu na trhu ojetin. Konkurent mladoboleslavské Octavie si rozhodně na nezájem nemůže naříkat.

projít na článek

Test Hyundai Kona Electric

Test Hyundae Kona Electric v silnější variantě, patří mezi malé SUV bez pohonu všech kol, má zajímavý netradiční design. Vzhledem k velikosti, nabízí slušný vnitřní prostor. V konkurenci elektrických vozů, vyniká nízkou spotřebou a velmi slušným dojezdem.

projít na článek