Test mikrofonů na bicí | Snare Floor Tom

Při jednom z natáčení jsme měli chvíli čas a tak jsem dal dohromady pár mikrofonů a obestavěl s nimi bubny. Třeba to pomůže někomu z vás s výběrem správného "mazlíka" pro váš buben. https://www.youtube.com/watch?v=6TYYQgg06kUKlidně šiřtě toto video a napište do komentů váš názor. Použité mikrofony: Shure - SM57 Audix - i5 sE-electronics - V7X Sennheiser - e604 Sennheiser - e904 sE-electronics - V-Beat Electro-Voice - ND46 Electro-Voice - ND44 - Nahrávky samozřejmě neobsahují žádné komprese, ekvalizéry ani jiné efekty. - Všechny mikrofony byly nastaveny na stejnou úroveň předzesilovače. Kdo by měl zájem o podrobnější zkoumání. ZDE je k dispozici ke stažení celý materiál ve formátu WAV - Ukázky jsou delší než ve videu a u snare je i varianta bez struníku. Za poskytnutí bubnů děkuji Peťovi Žůrkovi Snare: EXP drums - 14x6,25" Floor Tom: Yamaha - Absolute Maple - 16x15" Poděkování také patří: Jakub Zapletal, Jan Šafařík, Audiopro.cz, Jiří Soporský A pár fotek na závěr od Jirky Soporského:

projít na článek

14.10.2020 Akce podlahy Floor Forever

Nově u nás v prodeji vinylové podlahy Floor Forever. Sleva 12% do 31.10.2020 Článek 14.10.2020 Akce podlahy Floor Forever se nejdříve objevil na Vitrum Liberec.

projít na článek

KLANGspiel CX1 CaiXoN Congový cajon

Na CaiXon se hraje pobobně, jako na conga. Hráč sedí proti nástroji, v pozici hráče na bicí nebo conga. CaiXon při hře spočívá na zemi a lze ho velmi snadno ovládat také nohou, patou, tlumit ho a podobně. Je poměrně velký, velmi znělý. Hrací plocha nástro

projít na článek

Bicí pro Evu Burešovou

Vzhledem k tomu, že se už rok nemůže hrát, koncertovat, či jinak umělecky vyjadřovat, rozhodl jsem se, že budu o to víc natáčet bubny, abych byl stále aktivně v kontaktu s bicí soupravou. Původně jsem chtěl ve svém studiu dělat jen postprodukci, ale moje

projít na článek

test 2 fotky

test 2 The post test 2 fotky first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Test kolenních vazů

Zajímá vás, jestli patříte k rizikové skupině s dispozicemi k poranění kolenních vazů? Neváhejte a udělejte si doma během chvilky krátký test. Více se dozvíte ve článku ZDE. Článek Test kolenních vazů se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek