Test ojetiny: Ford Galaxy Jednoduchá technika a nízké ceny

První generace rodinného MPV Ford Galaxy potěší úspornými turbodiesely a solidním jízdním projevem. Pozor ale na korozi, která obvykle ukončuje život tohoto vozu.

projít na článek

Recenze ojetiny: Ford Kuga ST-Line 2016-2019

Modernizované kompaktní SUV Ford Kuga druhé generace uvedl Ford na trh v roce 2016. Vedle inovovaného vzhledu se Kuga dočkala dvou nových verzí, luxusního modelu Vignale a sportovně laděné varianty ST-Line. O čtyři roky později byla představena generace t

projít na článek

Test ojetiny: Opel Zafira Úspěšné a praktické MPV

Jedním z vůbec nejúspěšnějších MPV je bez pochyby německý Opel Zafira. Dokáže přepravit až sedmičlennou posádku a vyjel i ve sportovně střiženém provedení OPC.

projít na článek

Test ojetiny: Volkswagen Passat B8 sázka na jistotu

Volkswagen Passat měl vždy na našem trhu mimořádně dobré postavení a jinak tomu není ani v případě jeho poslední, tedy současné generace. Zejména o vozy s dvoulitrovými turbodiesely pod kapotou je enormní zájem.

projít na článek

Test ojetiny: Volkswagen Golf VII moderní kabát i motory

Sedmá generace populárního modelu Golf i dnes zaujme moderními tvary karoserie, navíc nabízí moderní a úsporné motory. Kromě hatchbacku ji můžete mít také jako praktické kombi.

projít na článek

Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek