Test: Toyota Proace Nomad Wanderer - osobní dodávka s povedenou vestavbou

Toyota nechala do Nomadu Wanderer namontovat cestovatelskou úpravu od liberecké společnosti Visu. Z osobní dodávky zmizela třetí řada sedadel i boční sedák v druhé řadě, čímž se přepravní kapacita snížila na čtyři pasažéry. A my zjišťovali, jak se žije se zkrácenou vestavbou Moie ME06, kterou si můžete pořídit i do sourozenců Citroën Spacetourer, Peueot Traveller nebo Opel Zafira Life.

projít na článek

Těmto policejním Toyotám v terénu neujedete

Toyota Tsusho Praha předala vedení Policie ČR prvních 22 vozů Land Cruiser určených do těžkého terénu. Dodávka je první ze 100 vysoutěžených vozidel v rámci rámcové smlouvy pro roky 2021 až 2023 v celkové hodnotě téměř 180 milionů Kč.

projít na článek

Lokalita Hájová 13.3.2024 od 14 17 hod. bude omezena dodávka tepla ateplé vody

Z důvodu elektrického přepojení na kotelně G-14 Hájová, bude v odpoledních hodinách dočasně omezena dodávka tepla a teplé vody v této lokalitě. Děkujeme za pochopení. Článek Lokalita Hájová 13.3.2024 od 14 17 hod. bude omezena dodávka tepla a teplé vod

projít na článek

Nová Toyota Prius je na světě, vyšší výkon a nižší spotřeba

Toyota při světové premiéře představila pátou generaci modelu Prius s plug-in hybridním pohonem nové generace s vyšším výkonem a vyšší kapacitou baterie. Na evropské trhy bude uveden na jaře 2023.

projít na článek

Známe nejvyhledávanější automobilové značky na internetu

Nejvyhledávanější automobilovou značkou na internetu v roce 2021 byla opět Toyota. Japonská značka vévodila hledání na Google ve 47 ze 154 sledovaných zemí. To odpovídá podílu 31 procent v rámci všech zadaných dotazů. Proti roku 2020 nicméně jde o zhruba

projít na článek

TEST MLÉČNÝCH KRMNÝCH SMĚSÍ

mléčná krmná směs, kvalita, test, sedimentace   

projít na článek