Těšte se na běh přímo na náměstí i sladké medaile

Po závodě v Praze se seriál Českého poháru v aquatlonu pořádaný Českou triatlonovou asociací uskuteční v Liberci. Příznivci plavání a běhu změří síly v sobotu 13. dubna. První část proběhne v libereckém padesátimetrovém bazénu, běhat se bude na náměstí. Liberecký závod je čtvrtým pokračováním oblíbeného seriálu.

projít na článek

Výsledka AWC Vienna 2023

Výsledky prestižní výstavy vín v Rakousku - AWC VIENNA 2023 Jaká vína nám v Rakousku uspěla? To už se můžete podívat níže a pokud byste rádi některá z těchto oceněných vín ochutnali, můžete si je zakoupit buďto přímo u nás ve sklepě nebo přímo tady na na

projít na článek

Sklízíme úspěchy i na světových výstavách 2022

Výsledky prestižní výstavy vín v Rakousku - AWC VIENNA. Soutěž AWC VIENNA je mezinárodním lídrem oficiálně uznávaných ocenění kvality vína a je oficiálně uznána Evropskou unií. AWC VIENNA určuje měřítka pro renomované degustační soutěže vín na světě. Let

projít na článek

Dvě stříbrné medaile pro český námořní jachting

Češi si z mistrovství Evropy ORC, které se konalo minulý týden v kyperském Limassolu, vezou hned dvě stříbrné medaile!

projít na článek

Sladké pomazánky 5x jinak: Vytvořte si domácí arašídové či jablečné máslo

Máte chuť na sladké? Skvěle se pro takové chvíle hodí sladká pomazánka. Vybrat si z následujících receptů nebude lehké, protože jsou všechny velmi lákavé.

projít na článek

Šimůnková byla ve Španělsku blízko medaile

Juniorská triatlonová reprezentantka Simona Šimůnková se ve skvělém světle předvedla na Evropském poháru juniorů ve španělském městě Melilla. I přes drobné zaváhání v plavecké části a chybičku v depu byla v boji o medaile. Nakonec z jejího snažení bylo 4.

projít na článek