THE BEST RECORD STORES IN EUROPE! WE ARE IN!

Další potěšující DOPORUČENÍ! Díky Vám patříme mezi ty nejlepší. V Evropě. O důvod navíc, proč se o tom přijít přesvědčit přímo do pasáže Lucerna. Těšíme se na Vaši návštěvu, s úctou Vaše Magdalena Happyfeet vinylová královna Other great RECOMMENDATION! We are honoured by this! Thank to you, we are between one of the best record stores in Europe! We are looking forward to your visit! Sincerely Magdalena Happyfeet vinyl queen http://www.happyfeet.cz/the-best-record-stores-in-europe/http://www.happyfeet.cz/the-best-record-stores-in-europe/

projít na článek

Batailles de jeunesse

V září 2015 nás v Happyfeetu navštívil Giom Ruffat s projektem Record Stor(i)es. Giom hledá příběhy obchodů s gramodeskami po celém světě, jak se můžete přesvědčit na jeho blogu, který plní příběhy jak v jeho rodné francouzštině, postupně i v angličtině.

projít na článek

MDA RIDE Among Winners Of This Years You Decide We Help Program Of Tesco

This year, the MDA RIDE participated in the You Decide We Help program of Tesco Stores and the Tesco Foundation.

projít na článek

Zeus Group completes the acquisition of Petruzalek

We are pleased to announce that Zeus Group completed the acquisition of Petruzalek. Combining these two great companies will provide a wide range of packaging solutions for companies in the retail, food manufacturing & processing, hospitality (HORECA)

projít na článek

Ve studiu - Únor 2018

Začal nový rok a my jsme začali intenzivně pracovat na novém albu ,,Journey to Saturn''. Začátkem února proběhlo natáčení první poloviny skladeb s pomocí našeho kamaráda Jakuba Zapletala a jeho Ananas Record studiu, kde jsme na celý týden našli útočiště p

projít na článek

Historické dřevěné hradní dělo pro děti i jako suvenýr, dřevěné hračky

Pojízdné kola umožňují mobilitu a hravost Skvělý doplněk do vitríny. 150 x 50 x 60 mm Fotografie jsou autorsky chráněny. Majitel fa. Soly Europe s.r.o.

projít na článek