Zeus Petruzalek - Společnost zabývající se balením potravin

Nabízíme široký výběr potravinářských obalových výrobků včetně misek, fólií, sáčků a tašek, šálků, hygienických systémů a strojů na balení potravin.

projít na web

Zeus Group completes the acquisition of Petruzalek

We are pleased to announce that Zeus Group completed the acquisition of Petruzalek. Combining these two great companies will provide a wide range of packaging solutions for companies in the retail, food manufacturing & processing, hospitality (HORECA)

projít na článek

ZVLÁŠTĚ PRO SEZÓNU BOBULOVIN

Společnost Petruzalek nabízí speciální řešení balení ovoce a bobulovin. Tyto obaly jsou navrženy pro balení jahod, malin, borůvek, hroznů, atd. Naše obaly zajišťují mnohem delší čerstvost potravin. Speciální otvory v miskách na ovoce a bobuloviny umožňují

projít na článek

Plnící stroje pro systém Bag-in-Box a Pouch sáčky

Skupina Petruzalek má ve své nabídce vysoce kvalitní a výkonné ruční, poloautomatické a automatické plnící stroje pro Bag-in-Box a Pouch sáčky. Naše plničky mohou být speciálně nastaveny podle viskozity produktu pro víno, džus, mléko, vodu, olej, syrupy,

projít na článek

Pouch sáčky

Skupina Petruzalek nabízí ve svém portfoliu vysoce kvalitní řešení balení Stojatých Pouch sáčků, vhodných pro balení vína, džusů, mléčných výrobků, vajec, koktejlů, kosmetiky a produktů z dalších odvětví. Nabízíme standardní řešení balení vína a džusů

projít na článek

Rešení Bag-in-box

Skupina Petruzalek nabízí ve svém portfoliu také řešení Bag-in-Box sáčky (vaky), pro balení vína, džusů, mléčných výrobků, vajec, sirupů, kosmetiky a produktů z dalších odvětví. Nabízíme standardní řešení balení vína a džusů do sáčků (vaků) tohoto typu: m

projít na článek

Nové polypropylenové (PP) misky na maso

Petruzalek Group začala s novou výrobou polypropylenových (PP) výrobků v Hatvanu, v Maďarsku. Nové polypropylenové misky na maso jsou funkční a univerzální, s důrazem na estetiku a design. Maso, ryby a drůbež jsou hlavní složky našich jídel. Proto je

projít na článek