ZVLÁŠTĚ PRO SEZÓNU BOBULOVIN

Společnost Petruzalek nabízí speciální řešení balení ovoce a bobulovin. Tyto obaly jsou navrženy pro balení jahod, malin, borůvek, hroznů, atd. Naše obaly zajišťují mnohem delší čerstvost potravin. Speciální otvory v miskách na ovoce a bobuloviny umožňují ovoci “dýchat” a správně “vychladnout” (toto je obvzlášť důležité pro jahody, maliny, atd.). Nabízíme výrobky z vysoce kvalitní buničiny, papíru, PP, PET a rPET materiálů, které zajišťují perfektní prezentaci produktů. Společnost má k dispozici veškeré potřebné prohlášení a certifikáty pro obaly, které přicházejí do styku s potravinami. Široký výběr různých tvarů (kulatý, čtvercový), různých objemů, vám umožní vybrat si ten nejvhodnější, který zvýrazní váš produkt na trhu. .fusion-gallery-1 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} The post ZVLÁŠTĚ PRO SEZÓNU BOBULOVIN appeared first on Petruzalek.

projít na článek

TOMAHAWK speciálně pro tuto sezónu!

TOMAHAWK 11° Single Hop Ale světlé pivo svrchně kvašené z našeho SLEZSKÉHO pivovaru! Letos jsme pro vás na letní sezónu uvařili Single Hop Ale s použitím jediného amerického chmele Tomahawk. Základní kompozici jsme naladili tak, že podporuje skvělou pit

projít na článek

Příprava na topnou sezónu začíná: Objevte v sobě kousek dřevorubce

Zdroj: Husqvarna Nařezat, rozštípat, vyrovnat do hranice. Příprava palivového dříví na zimu se dá díky své náročnosti přirovnat kvrcholovému sportovnímu výkonu. Pro někoho je to příjemný způsob relaxace, pro jiného nutné zlo. Než se do ní pustíte, je dobr

projít na článek

Festival pro děti SPOLU

Srdečně Vás zveme zvláště na přednášku Měření správné velikosti nohou, která se bude konat od 12.00.

projít na článek

Riesneralm - skvělá lyžovačka na závěr sezóny

Letošní zímní sezónu předžáků, žáků a juniorů uzavřel tréninkový kemp v Rakousku, který proběhl o Velikonocích. Přípravka ale také lyžovala, jen na Molltale.

projít na článek

Jak se obléknout na festival. Inspirace a trendy pro letní sezonu

Letní festivalová sezona je za rohem a s ní přichází i výzva, jak se stylově a pohodlně obléknout na všechny akce pod širým nebem.

projít na článek