Nové polypropylenové (PP) misky na maso

Petruzalek Group začala s novou výrobou polypropylenových (PP) výrobků v Hatvanu, v Maďarsku. Nové polypropylenové misky na maso jsou funkční a univerzální, s důrazem na estetiku a design. Maso, ryby a drůbež jsou hlavní složky našich jídel. Proto je velice důležité jejich správné zabalení. Z našeho pohledu si kvalitní potraviny zaslouží správnou prezentaci. Proto má Petruzalek Group speciální portfolio pro balení masa a ryb. The post Nové polypropylenové (PP) misky na maso appeared first on Petruzalek.

projít na článek

UŽ JSTE OCHUTNALI CHLEBOVNÍK? DOKÁŽE NAHRADIT MASO

Zajímáte se o exotické suroviny a také o zdravou stravu, popřípadě veganské či vegetariánské pochoutky? V tom případě vám jistě neunikl ani chlebovník neboli jackfruit. Ten mnohým připomíná chuť banánu či ananasu a jiní na něj nedají dopustit ani v kuchyn

projít na článek

Bylo to MaSo!

Žáci tercie se 10. 5. zúčastnili Matematické soutěže MaSo, kterou pravidelně pořádá Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy souběžně na jedenácti místech po celé České republice. Žáci našeho gymnázia vyjeli soutěžit na Biskupské gymnázium v Český

projít na článek

Hamburgry v Zubajdě

27.1.2020 -2.2. 2020 Hamburgery za zvýhodněnou cenu!!!   CHEESEBURGER ROYAL (200 g) Hovězí maso , pražená slanina, cibulka, rajče, sýrový dip, tomatová salsa, čedar, listový salát, domácí bulka, hranolky                                                    

projít na článek

Lahodné uzené kousky masa

Pokud si myslíte, že udit lze pouze vepřové maso tak je třeba vám připomenout, že běžně můžete v obchodě zakoupit i uzené kuře nebo rybu. A bezpochyby takové uzené kuřátko, to je lahůdka, která vás rozhodně nenechá chladnými. Možná vás může překvapit, že

projít na článek

Nově doprava s PPL od 150 Kč

Nově doprava s PPL od 150 Kč Nově odesíláme kokedamy také s přepravcem PPL. Cena za balík začíná na 150 Kč, při objednávce více kokedam se navyšuje vždy o 10 korun. The post Nově doprava s PPL od 150 Kč appeared first on Kokedamy.cz.

projít na článek