Throat hit: jaké množství nikotinu zvolit?

Váš věrný společník v podobě elektronické cigarety umožňuje navolit si množství nikotinu v e-liquidu, který je vám milý – to už však dávno víte. Možná si ale říkáte, že by to chtělo zkusit trochu jinou dávku, ať už silnější či slabší. Pokud si však nejste úplně jistí tím, co čekat, nezoufejte – připravíme vás na to!

projít na článek

Co jste možná nevěděli o nikotinu

Výhodou vapování je bezesporu také možnost zvolit si množství nikotinu, který inhalujete. Ať už dáváte přednost nulovému množství či pořádné dávce, tuto látku nemusíte potkat jen v cigaretách a e-liquidech. Ale nebojte, nepůjde o žádnou vědeckou rozpravu

projít na článek

RECENZE šroubovacího roubíku Slave4master Killer Gag pro trénink Deep Throat = hlubokého orálu u subíka

Roubík Slave4master Killer Gag je rozhodně intenzivní BDSM hračka, která nejen trestá, ale také trénuje vašeho submisivního partnera v technice deepthroat. Moje recenze vám představí tento unikátní roubík a jeho vlastnosti, aby i začátečníci v BDSM mohli

projít na článek

Jaké zvolit úložné prostory v ložnici?

Kam uložit věci v ložnici? Samozřejmě záleží, jak velké prostory máte k dispozici. Možností je spousta. Pojďme si je rozebrat. Obecně o úložných prostorech v ložnici Obecně platí, že čím menší máte ložnici, tím pečlivěji musíte úložné prostory promýšlet.

projít na článek

Zvolit chirurgickou ocel nebo stříbro? Oba materiály mají svá pro i proti

Vybíráte nový šperk a nevíte, zda zvolit chirurgickou ocel nebo stříbro? Oba materiály se těší velké oblibě a vypadají podobně, proto je rozhodování občas těžké. Podívejte se, jak se oba materiály liší, jaké výhody a nevýhody mají a pro koho se hodí.

projít na článek

NIKOTIN - JED NEBO LÉK?

Vědecký výzkum odhaluje dvě tváře nikotinu: Ačkoliv může způsobit vážné poškození zdraví, může být zároveň užitečný v prevenci demence a zlepšit kvalitu života seniorů.

projít na článek