Tip, kde koupit fotoknihy z vlastních fotografii levně

Víme, kde koupíte fotoknihu levně! Fotodárky jsou fenoménem posledních pár let. Neplaťte ale více než musíte. Prozradíme, kde koupíte fotodárky nejlevněji!

projít na článek

Levné letenky? Známe 3 tipy, jak koupit letenky levně

Chystáte neodkladnou cestu do cizí země? Nebo jen toužíte poznat nová místa a kultury? Jedním z hlavních výdajů vaší cesty bude bezesporu letenka. Najít levné letenky bývá mnohdy oříšek. Přinášíme řešení! Poradíme, jak získat letenky levně ať už jste stud

projít na článek

Parkování Praha: Jak na levné parkování před dovolenou?

Dovolenou máte naplánovanou do puntíku. Levné letenky zabookované, podrobně rozepsaný plán pobytu i sepsán seznam toho, co ještě potřebujete koupit. Ale přemýšleli jste už o tom, kde necháte auto?

projít na článek

Lyžařská sezóna je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Poradíme, kde koupit levné lyže a sportovní vybavení nejlevněji. Přinášíme seznam lyžařského vybavení za nejlepší ceny, protože i nám se nelíbí utratit celou výplatu za zimní výbavu.

projít na článek

5 tipů na obchody, kde koupit společenské šaty levně

Známe 5 obchodů, kde pořídíte šaty pro každou příležitost, a přitom ušetříte peníze. Pořídit si nové elegantní šaty pro plesovou sezónu a neutratit půlku výplaty není těžké, když víte, kde nakupovat.

projít na článek

Nejlepší kamera do auta z Číny? Poradíme, jak vybrat!

Kamera v autě se hodí ze dvou hlavních důvodů. Můžete ji použít jako pomocníka při couvání a také pro případný záznam nehody. V našem článku rozebereme obě varianty detailněji a nakonec i prozradíme pár tipů, jak kameru levně koupit na AliExpressu!

projít na článek