Tiskneme knihy k příležitosti oslav 60. výročí šumperských Motýlů

Už tuto sobotu se koná koncert k příležitosti 60 let od založení šumperských Motýlů. Naše rodina se ke zpěvu může přidat jen tím, že Motýlům něco vytiskne, a tak se také stalo. Jsme moc rádi, že jsme pomohli přivést na svět tyto 2 krásné knihy Procházka zahradou I. a II. díl. Najdou se tam všichni pamětníci, ale kniha určitě zaujme nejen je. Díky Vile Doris za možnost této spolupráce a držíme palce, ať na sobotu vyjde pěkné počasí. Začátek je v 15:30 a akce se koná v Pavlínině dvoře. Jubilejní koncert Šumperského dětského sboruSobota 11. června 2022 v 15:30, Dům kultury ŠumperkÚčinkují všechny děti Šumperského dětského sboru a sbor bývalých členůVstupenky 150 Kč,- v předprodeji od 23. května v IC Šumperk

projít na článek

Veřejné cvičení v Újezdě u Brna

Veřejné cvičení u příležitosti oslav 100. výročí založení župy Dr. Jindry Vaníčka

projít na článek

Erbenova Kytice slaví 170. výročí

Hrdinové Erbenových balad, ty mystické přízraky plny záhad, se u příležitosti 170. výročí vydání knihy Kytice sešli vSušárně chmele v Dubé na akci Noc sErbenem. Žáci ze Základní školy Dubá a Okna předvedli klasické pojetí balad Vodník a Svatební košile. N

projít na článek

JAWA PIONÝR: LEGENDA ČESKÝCH SILNIC KONEČNĚ OPĚT VE VÝROBĚ

Jako jediná v historii vyrobila firma Abrex legendární model Jawa Pionýr alias „pincek“ nebo „fichtl“ v měřítku 1:18 a to k příležitosti oslav 50. výročí výroby motocyklu Jawa Pionýr 50/20.

projít na článek

Svět motýlů

Poznejte nejkrásnější motýly světa na vlastní oči. Papilonia je svět, kde objevíte krásu motýlů, zázrak jejich zrození i fascinující pestrobarevný život.

projít na článek

60. výročí otevření sokolovny

Ku příležitosti 20. výročí sametové revoluce a 60. výročí otevření sokolovny v Židlochovicích uspořádal T.J. Sokol Židlochovice ve spolupráci s Městem Židlochovice kulturně, sportovně společenský program v sokolovně dne 17.11.2009.

projít na článek