JAWA PIONÝR: LEGENDA ČESKÝCH SILNIC KONEČNĚ OPĚT VE VÝROBĚ

Jako jediná v historii vyrobila firma Abrex legendární model Jawa Pionýr alias „pincek“ nebo „fichtl“ v měřítku 1:18 a to k příležitosti oslav 50. výročí výroby motocyklu Jawa Pionýr 50/20.

projít na článek

Devátý ročník Krkonoše Amerikou opět přivítá Vrchlabí

Krásná americká auta a neméně krásné motocykly si po roční pauze dají opět dostaveníčko ve Vrchlabí a centrum města i tentokráte přivítá skvosty silnic amerických značek.

projít na článek

Dočasné uzavření Trefy v Českých Velenicích

Vážení zákazníci, od pátku 5.12-9.12. bude dočasně uzavřena prodejna Trefa v Českých Velenicích. Nově zrekonstruovaná prodejna bude slavnostně otevřena opět 10.12. v 8 hodin. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Vrchlabský zámecký park a náměstí i letos hostily americké vozy

Sedmý ročník Krkonoše Amerikou zavítal opět na náměstí T.G. Masaryka a po roční pauze, způsobené opravou silnic, se sem zase americké vozy a motocykly vrátily.

projít na článek

Counter-Strike 2 vyjde už létě. Mrkněte, jak bude vypadat!

Counter-Strike alias céesko je bez debat legenda herní scény. Sám jsem v něm strávil stovky hodin od jedné z prvních rozšířených beta verzí. Po letech je tu konečně plnohodnotná dvojka, která vizuálně i herně posune hru do současnosti, ale zachová princip

projít na článek

Systémy Renishaw hrají důležitou roli při výrobě katapultovacích sedaček firmy Martin-Baker

Firma Martin-Baker je čelním světovým dodavatelem leteckých katapultovacích sedadel. Ve výrobě spoléhá na systém QC10 Ballbar společnosti Renishaw a na snímací systémy pro obráběcí stroje určené k výrobě složitých a vysoce kvalitních komponent.

projít na článek