To je ta chvíle

The post To je ta chvíle first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Využijte správné chvíle pro objednání diářů 2020

Že bude rok 2020 lepší než letošní rok? Pojistěte se o to už teď a vyberte si ten pravý diář pro dokonalé plánování, a který vás bude provázet každým dnem nového roku.CO NABÍZÍME?Klasické diáře různých barev a rozměrůOriginální diáře dle vašeho přáníRažbu

projít na článek

Adventní zamyšlení s Čendou

Vánoce a Štědrý den to nejsou jen stromečky, dárky, štědrovečerní večeře, ale i čas na posezení s přáteli, vůně čaje s rumem a chvíle pro zastavení se a zamyšlení nad tím, čím žijeme, jak žijeme a jak jde život kolem nás. Chvíle, kdy bychom měli zpomalit

projít na článek

Sony odhalilo tajuplný projekt Leonardo

Čekalo se, že společnost Sony odhalí na veletrhu CES v americkém Las Vegas něco zajímavého. O projektu Leonardo ale do poslední chvíle nikdo nevěděl, nyní jsme se ale dozvěděli všechny detaily.

projít na článek

PF 2022

Vážení příznivci Institutu členů správních orgánů, děkujeme Vám za Vaši přízeň v letošním roce. Ať je pro vás nový rok dobrý, prožijete ho ve zdraví, s elánem a radostí. Těšíme se na další společně strávené chvíle s Vámi v novém roce 2022.

projít na článek

Jak vyčistit počítač?

Čištění software Pokud uběhl již nějaký čas od chvíle, kdy jste provedli audit veškerého software, který máte nainstalovaný v počítaci, je nejlepší začít ve Správci úloh. Článek Jak vyčistit počítač? se nejdříve objevil na Generator-hesel.cz.

projít na článek