TOM Práčata zdraví z tábora u řeky Dračice

Asociace Pozdravy posílají celé asociaci a hlavně našemu milému ústředí. Téma je jasné: Dračavice! (Tedy Bradavice).   Autoři fotek: Martin Kvapil a Eší Šroubová. Fotografie: 

projít na článek

Gratulujeme Karlu Snětinovi

Asociace O víkendu na táboře u Suchdola nad Lužnicí oslavil své sedmdesátiny. Letos zároveň slaví i svůj 45. oddílový rok v TOM Práčata. Posíláme pozdravy do Rapšachu!

projít na článek

5 Rýžová pole

Dnes ráno jsme vyrazili ze Son La na severozápad a pak na sever, celkem asi 140 km. Cesta byla zpočátku dobrá, při překonávání hor potom místy prašná. Jedeme okolo řeky Dam a dalších menších řek. Vidíme jezero řeky Dam připomínající Norské fjordy. Je náso

projít na článek

20. den Závod pravdy

Už jen jeden den do odjezdu, uteklo to jako voda… V tento den nemůže chybět závod pravdy, při kterém se ukáže, co vše si děti z tábora odnesly, co se vědomostí týče. Čekalo na ně množství otázek ze všech expedic a Centra Galaxie, které byly naznačené p

projít na článek

Vypořádání veteše

Vypořádání veteše Stejně jako loňský a předloňský rok jsme oblečení, o které se nikdo do dvou měsíců od skončení tábora nepřihlásil, předali na dobročinné účely.

projít na článek

Úterý 25.7.2023

Sice se nám oproti začátku tábora lehce ochladilo, ale to nám nebrání v užívání si pobytu, naopak pro některé činnosti je to vhodnější. Dopoledne tedy The post Úterý 25.7.2023 first appeared on LDT-Smetánka II. turnus.

projít na článek