Tomáš Svoboda je mistrem Evropy v aquatlonu

Triatlonista Tomáš Svoboda vybojoval v Kolíně nad Rýnem titul mistra Evropy v aquatlonu. Závodu v Německu se zúčastnilo celkem šest českých reprezentantů. Medaili si odváží i Jitka Šimáková, která mezi ženami byla třetí.

projít na článek

Kdo se stane aquatlonovým králem Prahy?

Sport pro všechny. To je aquatlon, který kombinuje plavání a běh. A v sobotu 9. dubna se v české metropoli koná již druhý ročník Mistrovství Prahy. Závod je po Českých Budějovicích a Karviné třetím dílem Českého poháru v aquatlonu. Pořadatelé věří v krásn

projít na článek

Triatlonista Ospalý si podmanil Rimini a je mistrem Evropy

Český triatlonový reprezentant Filip Ospalý se v italském Rimini stal mistrem Evropy ve středním triatlonu. Na tratích polovičního ironmana dokázal porazit i domácího favorita Giulia Molinariho a doběhl si pro svůj třetí evropský titul.

projít na článek

Mistry ČR v aquatlonu jsou Kuříková a Powada

Mistrovské tituly v aquatlonu vybojovali v Jablonci nad Nisou Petra Kuříková a Jakub Powada. Závod s názvem Skupina ČEZ MČR v AQUATLONU Jablonec nad Nisou 2015 byl zároveň čtvrtým dílem Českého poháru v aquatlonu a českému olympionikovi v plavání Janu Mic

projít na článek

Mistrem Moravy a Slezska v půlmaratónu je Tomáš Blaha, třetí byl Josef Sedláček

Tomáš Blaha se stal v Olomouci mistrem Moravy a Slezska v půlmaratónu, když tuto trať zdolal jako jediný pod jednu a čtvrt hodiny (1:13:51 hod.). Na třetím místě doběhl Josef Sedláček v čase 1:16:16 hod.

projít na článek

Tomáš Svoboda veze bronz z afrického poháru

Bratr olympijského vítěze v pětiboji, triatlonista Tomáš Svoboda, vyrazil na exotický ostrov Mauricius, kde se v sobotu postavil na start triatlonového závodu ATU Le Morne Afrického poháru na sprint distancích (750m plavání - 20km cyklistiky - 5km běhu).

projít na článek