Tomáš Svoboda veze bronz z afrického poháru

Bratr olympijského vítěze v pětiboji, triatlonista Tomáš Svoboda, vyrazil na exotický ostrov Mauricius, kde se v sobotu postavil na start triatlonového závodu ATU Le Morne Afrického poháru na sprint distancích (750m plavání - 20km cyklistiky - 5km běhu).

projít na článek

Tomáš Svoboda opět zářil na světovém poli sprinttriatlonu.

Ve dvou víkendech dvě medaile. Nejdřív bronz v závodě na Mauriciu, teď stříbro na ATU Sharm El Seikh, závodě Afrického poháru a Pan Arabského šampionátu. Na vítězného Maďara Tarnaie chybělo Tomášovi Svobodovi v sobotu 2. dubna pouhých osm vteřin.

projít na článek

AK Kroměříž má bronz z PMEZ v půlmaratonu!

V neděli 30.října se uskutečnil 25. ročník Poháru mistrů Evropských zemí v půlmaratonu. Naši běžci se na tento podnik nominovali po osmé v řadě a v rámci Poháru mistrů jako takového, šlo již o celkem 19. účast (8 kros -8 půlmaraton -3 dráha). Do Portugals

projít na článek

Tomáš Svoboda je mistrem Evropy v aquatlonu

Triatlonista Tomáš Svoboda vybojoval v Kolíně nad Rýnem titul mistra Evropy v aquatlonu. Závodu v Německu se zúčastnilo celkem šest českých reprezentantů. Medaili si odváží i Jitka Šimáková, která mezi ženami byla třetí.

projít na článek

HEBE si veze bronz z Mistrovství Evropy

Na Maltě se od 26. dubna do 1. května jelo mistrovství Evropy ORC. Na startu byly dvě české lodě: HEBE SAILING TEAM a TŘI SESTRY SAILING TEAM. A HEBE závod vyšel parádně. Byl z toho bronz.

projít na článek

Čelůstkovi unikl bronz o sedm vteřin

Olympionik Jan Čelůstka měl v Karlových Varech z českých triatlonistů nejblíže k medaili, jenže dramatický souboj o bronz těsně prohrál. Prestižní závod Evropského poháru se kvůli počasí změnil v extrémně náročnou záležitost, kterou ovládl Jegor Martynenk

projít na článek