Toskánská polévka s fazolemi

Toskánská polévka, na kterou vás chci tímto receptem nalákat, je skutečně toskánského původu. Není to s ní tedy podobné jako se španělským ptáčkem nebo francouzskými bramborami, jež španělská či francouzská kuchyně nikdy nezahlédly. Toskánská polévka... Zdroj: Kuchařka pro dceru Toskánská polévka s fazolemi napsala Jana Florentýna Zatloukalová pro web Kuchařka pro dceru

projít na článek

Květáková polévka podle naší babičky

Kdo by neznal květákovou polévku. Tato polévka v našich kuchyních již zdomácněla. Každá rodina má svůj originální recept, který pokládá za ten nejlepší. Vždyť hustá, voňavá a vydatná květáková polévka podle babičky vás nejen zasytí, ale i zahřeje, a to ji

projít na článek

Denní menu

DENNÍ MENU 3.6.-9.6.2024 Pondělí: Polévka Kuřecí vývar s těstovinou 39,- Hlavní jídlo 1 Katův šleh, rýže 119,- Hlavní jídlo 2 Smažený vepřový řízek, vařený brambor 129,- Úterý: Polévka Pórkový krém 39,-

projít na článek

Polední menu na Slováči

Kam na vymazlené polední menu v Ostrožské Nové Vsi? No přeca na Slovácký dvůr, kde pro vás každý týden připravujem samé dobroty! A jak to vlastně vypadá a co si u nás možete dat dobrého? Ke každému meníčku od nás dostanete vodu zdarma a v pondělí, st

projít na článek

Gulášová polévka od babičky

Gulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Typická je její červená barva, výrazná chuť a velká hustota. Připravuje se buď uvařením všech potřebných ingrediencí, anebo se dá zakoupit v podobě

projít na článek

Víkendová nabídka 16. 17. prosince

*Poctivá gulášová polévka *Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a vařeným bramborem *Kynuté lívance s borůvkovým přelivem

projít na článek