Tragédie v Ostravě, seniora na koloběžce usmrtila tramvaj, policie hledá svědky

Dopravní nehodu se smrtelným zraněním zažila v pátek odpoledne Ostrava.

projít na článek

NSU Quick 1941

Pomozte prosím pátrat po odcizeném motocyklu, info směřujte na tel: 974 675 721 (Jan Nohýl) rám - 1408865 motor - 466390 RZ: KM 1 26-28 Hledá Policie ČR

projít na článek

MŠ Boskovice hledá kuchařku

Mateřská škola Boskovice hledá na odloučené pracoviště ul. Na Dolech kuchařku do školní jídelny. Pokračovat ve čtení Pro přečtení článku klikněte na odkaz zdroje: MŠ Boskovice hledá kuchařku The post MŠ Boskovice hledá kuchařku first appeared on Listy reg

projít na článek

Filmový kvíz: Poznej slavný český komediální seriál z jediného záběru. Natáčení poznamenala obří tragédie

S jedním z nejkrásnějších českých komediálních seriálů, je spjata paradoxně velká tragédie. Během natáčení se slavnému herci obrátil život v mžiku naruby. Jeden z hlavních představitelů ukrýval za svým úsměvem hluboký smutek.

projít na článek

Věštění v Měříně a Ostravě

Pravidelné věštění v Měříně na Vysočině a Ostravě. Pro bližší informace o termíny si prosím zavolejte. Blíže v kontaktech. Článek Věštění v Měříně a Ostravě se nejdříve objevil na KARTÁŘ DANIEL.

projít na článek

Šlofík na ulici se muži málem nevyplatil. Pomohly kamery a hbití strážnici

Na spícího muže v ulici 28. října v Ostravě měly spadeno dvě zlodějky. Díky kamerovému systému ale muž o své peníze nepřišel. Strážníci městské policie byli na místě dříve, než ženy svůj pokus úspěšně dokončily.

projít na článek