Trefáček pro naše nejmenší zákazníky

Milé děti, jistě se už těšíte do školy, až se opět shledáte se svými spolužáky a kamarády a budete si vyprávět zážitky z prázdninových cest a setkávání. My jsme pro vás také jedno nové setkání přichystali – rádi bychom vám představili vašeho nového kamaráda Trefáčka, se kterým se budete potkávat na stránkách tohoto letáku a také v našich prodejnách. Nového kamaráda Trefáčka si dokonce můžete odnést s sebou domů! Tešíme se na vás. Milé děti, jistě se už těšíte do školy, až se opět shledáte se svými spolužáky a kamarády a budete si vyprávět zážitky z prázdninových cest a setkávání. My jsme pro vás také jedno nové setkání přichystali – rádi bychom vám představili vašeho nového kamaráda Trefáčka, se kterým se budete potkávat na stránkách tohoto letáku a také v našich prodejnách. Nového kamaráda Trefáčka si dokonce můžete odnést s sebou domů! Tešíme se na vás.

projít na článek

Sbírejte body s Trefáčkem

Moji milí kamarádi, vítám vás v novém roce 2013 a jsem z duše rád, že vám mohu přinést hned začátkem roku jedno velké Trefáčkovské překvapení speciální dětské dárky mého nového klubu. A proto neváhejte, kupujte výrobky označené značkou Trefáček v letáku

projít na článek

Nová lehká odrážedla

Připravili jsme pro ty nejmenší ridery parádní lehké odrážedlo MAXÍK a BIBI, na které si i ty nejmenší užijou jízdu kdekoliv!

projít na článek

Hřiště z nerezi od firmy BRNK

Naše nerez kolekce pro nejmenší děti (1-8 let) je nyní o 10% levnější.

projít na článek

Naši nejmenší sokolíci zacvičili v Olympii

V rámci doprovodného programu soutěže Olympijského šplhu v modřické Olympii 8.5.2013 vystoupili i nejmenší cvičenci ze Sokola Židlochovice.

projít na článek

Zelenohorské rybí slavnosti

Dne 11. 8. 2018 pořádala obec Klášter na zámku Zelená hora Zelenohorské rybí slavnosti. Naše organizace byla obcí oslovena, zda by uspořádala doplňující program k těmto slavnostem. K dispozici jsme měli celou "zimní" zahradu, kde jsme vytvořili několik rů

projít na článek