Třetí místo v krajském kole olympiády ve španělštině

V únoru na našem gymnáziu proběhlo školní kolo olympiády ve španělštině. Soutěž byla rozdělena do dvou kategorií. V kategorii do tří let výuky španělštiny vyhrál Petr Kladiva z 2.A, druhé místo obsadila Kateřina Vítková z 3.B a na třetím místě skončila Kateřina Dziková z 3.A. V kategorii nad tři roky výuky vyhrála Daniela Marková ze 4.A, druhý se umístil Daniel Janoško ze 4.A a jako třetí skončila Veronika Lušovská ze 4.A.

projít na článek

V krajském kole Fyzikální olympiády jsme získali 4. místo

Daniel Ondryáš vybojoval 4. místo v krajském kole Fyzikální olympiády v kategorii C. Daniel tak potvrzuje, že výuka přírodních věd a matematiky je na našem gymnáziu na velmi dobré úrovni. Máme velkou radost z krásného výsledku a Danielovi blahopřejeme.

projít na článek

Krajské kolo Olympiády ve španělštině 2023

V krajském kole Olympiády ze španělského jazyka zabojovaly Štěpánka Smolková ze 3. A (vyučující Klára Tenglerová) a Tereza Kuchtová ze 4. A (vyučující Klára Habboudji). Přestože čelily velké a početné konkurenci, získala Štěpánka v nižší kategorii 2. míst

projít na článek

Velký úspěch v krajském kole olympiády ve francouzštině

V krajském kole soutěže v jazyce francouzském, které se konalo 25. 3. 2015 ve Středisku turistiky v Ostravě-Porubě, byli naši studenti velmi úspěšní.

projít na článek

Krajské kolo dějepisné olympiády

Naše gymnázium už má (skoro) tradiční zastoupení v krajském kole dějepisné olympiády. Letos to museli naši borci zvládnout online. A poradili si s tím úspěšně.

projít na článek

Zlatá Radka Řehulková míří do krajského kola OČJ

Naši studenti vynikají v mnoha oborech češtinu nevyjímaje. To prokázala maturantka Radka Řehulková, která získala 1. místo v okresním kole Olympiády v českém jazyce a už brzy nás bude reprezentovat v kole krajském.

projít na článek