Triatlonistky v Londýně skončily v elitní dvacítce!

České triatlonistky Vendula Frintová a Radka Vodičková v olympijském závodě jely na krev a odměnou jim bylo umístění v elitní dvacítce. Frintová doběhla na 15. místě, oproti Pekingu se zlepšila o osm míst a přepsala i nejlepší český ženský olympijský výsledek. Radka Vodičková uzavřela elitní dvacítku.

projít na článek

Frintová a Kuříková doběhly v TOP 10 na SP v Cagliari

V italském Cagliari se na Světovém poháru v triatlonu dařilo oběma Češkám Vendule Frintové i Petře Kuříkové, které skončily v elitní desítce. Mužské trio ve složení Tomáš Svoboda, František Linduška a Jan Volár se umístilo v druhé polovině výsledkové list

projít na článek

Jan Kreisinger a Roman Novotný reprezentovali ČR na OH v Londýně

Dvěma atletům našeho klubu se v předchozím období podařilo kvalifikovat na OH 2012 v Londýně. A to Romanovi Novotnému ve skoku do dálky a Janu Kreisingerovi na nejdelší běžecké trati - maratónu.

projít na článek

Vyhlášení Krále triatlonu proběhne letos v Liberci

Do libereckého Grandhotelu Zlatý Lev se 26.11. sjedou nejlepší triatlonisté a triatlonistky z tuzemských pohárových klání v rámci Českého poháru. Vrcholem galavečera bude vyhlášení ankety Král triatlonu.

projít na článek

Elitní týmy vstoupily do letní přípravy

Po pauze po konci soutěží starším kategoriím začíná příprava na další sezónu, která tradičně začala vstupním fyzickým testováním a následně prvními venkovními tréninky. Letos má tuto část na starost tým specialistů z JC Condition. Po delší době tak klub n

projít na článek