Vyhlášení Krále triatlonu proběhne letos v Liberci

Do libereckého Grandhotelu Zlatý Lev se 26.11. sjedou nejlepší triatlonisté a triatlonistky z tuzemských pohárových klání v rámci Českého poháru. Vrcholem galavečera bude vyhlášení ankety Král triatlonu.

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek

První Královnou triatlonu se stala Vendula Frintová

Slavnostní vyhlášení Českého poháru 2015 se letos konalo v nově zrekonstruovaném Národním domě v Karlových Varech. Vrcholem večera se poprvé stala anketa Král triatlonu, kterou však ovládla žena a titul Královny triatlonu získala Vendula Frintová. V závěs

projít na článek

Kdo letos zvítězí v triatlonu CTP DoksyRace 2017?

90 km na kole, 1,9 km plavání v Máchově jezeře a 21 km běhu po lesních cestách letos čeká závodníky již 15. ročníku triatlonu CTP DoksyRace. Generálním partnerem závodu je již počtvrté významná developerská společnost CTP. Kromě stovek soutěžících z širok

projít na článek

Českého poháru v zimním triatlonu poprvé ve Žďáru n/S.

V sobotu 26. ledna se u Pilské nádrže u Žďáru nad Sázavou bude konat již 10. ročník závodu K3 zimní triatlon, který je letos premiérově součástí Českého poháru v zimním triatlonu.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek