Třicet let novodobé historie likérky METELKA

Tak likérka METELKA už je na trhu třicet let?! To už něco znamená! I když na druhou stranu – třicet let, to je nic, uteklo to jako voda. Každopádně jsem si naprosto jistý, že METELKA má budoucnost, rozhodně delší než dalších třicet let. Naše značka stále roste, doma i ve světě, a to přesto, že ani nám se za ty roky nevyhýbaly.. The post Třicet let novodobé historie likérky METELKA first appeared on Metelka likéry.

projít na článek

Milan Metelka o Vladimíru Steinerovi

Vladimír Steiner je ohromný fanda své profese a našeho oboru. Když se po roce 1989 mohlo volně podnikat a začaly vznikat likérky, zaujalo ho, že se nějaký Metelka v Moravských Prusích snaží o navázání na rodinnou tradici. Jeho zásluhou jsem byl pozván jak

projít na článek

Terezie Macíková: Líbí se mi, že jsme malá rodinná firma

Bývá to častý marketingový fígl. Ačkoliv je firma součástí obřího koncernu, etikety výrobků se snaží o výjimečnosti zákazníky přesvědčit velkými písmeny vyvedeným sloganem „rodinná firma“. Viněty lahví likérky Metelka se touto informací nijak výrazně nech

projít na článek

Sláva vítězům

Dvacátý ročník Metelka Cupu ovládly barmanky z Poličky Chlad a mlha. V golfovém resortu ve Slavkově u Brna nebylo ráno 10. listopadu vidět ani na druhou jamku. Možná by přišlo vhod něco teplého… A přišlo! Desítky originálních receptů proměněných v teplé m

projít na článek

SC Jihlava 19/09: Přepsané dějiny. Bylo to tak? Ano ale!

Pohled na milníky českých dějin mezi léty 1918 a1922. Vznik republiky, Mnichov, vysídlení Němců, únor 1948, srpen 1968, rozdělení společného státu 1992. Známe okolnosti askutečný charakter událostí imimo příběh vyprávěný dějepisem atradovanou pamětí? Ocit

projít na článek

Zmrzlina s alkoholem? Léto, které má šmrnc

Že jsou Metelkovy likéry určeny k přímé konzumace je jasné. Že jsou vhodné a osvědčené i jako kulinářská přísada se jednak logicky nabízí, jednak jsme se to už několikrát v minulosti snažili dokázat publikováním receptů na přípravu různých dezertů. Pečení

projít na článek