Turecko: Výroční veterinární kongres

Ve dnech 30. listopadu až 3. prosince 2023 se konal výroční veterinární kongres v tureckém městě Marmaris na jihu země a byl věnován problematice interní medicíny.

projít na článek

KONGRES AKADEMII PO DYPLOMIE VARŠAVA 2023

Ve dnech 18. – 19. března 2023 se BIOVETA zúčastnila 15. kongresu AKADEMIA PO DYPLOMIE ve Varšavě. Letošní kongres se nesl pod heslem „Interdisciplinární výzvy moderní veterinární medicíny 2023“.

projít na článek

Veterinární medicína pro praxi 2019 – Malá zvířata

Po roce opět v Rudolfově Galerii Pražského hradu proběhl za podpory Biovety kongres Veterinární medicína pro praxi 2019 – Malá zvířata.

projít na článek

Druhý mezinárodní veterinární kongres v Plovdivu

Ve dnech 29.9. - 1.10.2022 se ve druhém největším bulharském městě Plovdivu uskutečnil Druhý mezinárodní veterinární kongres organizovaný bulharskou Asociací veterinárních lékařů hospodářských zvířat a Komorou veterinárních lékařů Severní Makedonie. Toh

projít na článek

Kongres Bulharské asociace veterinárních lékařů pro malá zvířata za přítomnosti Biovety

Červen tohoto roku byl v Bulharsku velmi bohatý na události, které se týkají i Biovety. Významnou veterinární událostí byl kongres Bulharské asociace veterinárních lékařů pro malá zvířata, který se uskutečnil ve dnech 14. - 16.6.2024 v přímořském městě Va

projít na článek

VETclasses 2023

Hradec Králové se opět o uplynulém víkendu stal centrem veterinární medicíny, hostil odborný kongres VETclasses 2023.

projít na článek