Two Seater and Retro Cup 2018 dokumentovala Martina Burianová

Již šestý ročník mezinárodní soutěže "Two Seater & Retro Cup" se konal na letišti ve Zbraslavicích. Soutěžilo se v kategoriích TWO SEATER v dvouposádkách, dále v RETRO kategorii, které se účastní posádky jejichž kluzák byl postaven alespoň před 50ti lety. Fotografka Martina Burianová byla opět u toho a připravila pro vás velkou fotoreportáž.

projít na článek

Two Seater and Retro Glider Aerobatic Cup

Již pátý ročník mezinárodní soutěže "Two Seater & Retro Glider Aerobatic Cup" se konal 8. až 10. června 2017 na letišti ve Zbraslavicích. Piloti soutěžili v kategoriích TWO SEATER v dvouposádkách, dále v RETRO kategorii, které se mohli zůčastnit, poku

projít na článek

Mistrovství ČR v přesném létání ve fotografiích

Na letišti v Jaroměři se konalo letošní Mistrovství ČR v přesném létání. Dění na letišti i nad ním dokumentovala ve fotoreportáži fotografka Martina Burianová. Prohlédněte si její fotografie.

projít na článek

Martina Burianová - horse photography

V posledních dnech roku 2014 se k týmu e-sportfoto.cz připojila skvělá fotografka Martina Burianová a hned připravila několik fotogalerií z letošních akcí. Můžeme se tedy těšit na fotky z domácích, ale i zahraničních akcí. White Turf 2014 - St. Moritz A

projít na článek

Kľačianska Podkova 7.1.2018

V Turčianskych Kľačanoch se již 12 let setkávají milovníci koní a přírody, dlouholetí přátelé i celé rodiny. Mezinárodní soutěž zdůrazňuje sepjetí koní a přírody. Skvělou fotogalerii připravila fotografka Martina Burianová.

projít na článek

Dostihový den ve fotografiích M. Burianové

Jak viděla fotografka Martina Burianová nedělní dostihy ve Velké Chuchli?

projít na článek