Týmové mistrovství ČR v jachtingu se vydařilo

V Praze na Vltavě v YC CERE se od pátku do neděle (26.–28. 10.) konalo mistrovství České republiky týmů. Dvanáct šestičlenných týmů (včetně jednoho slovenského) závodilo na lodích třídy 420, v soubojích tři proti třem lodím. Na startu nechyběly mnohé osobnosti českého jachtingu včetně olympionika Viktora Teplého, reprezentantů Ondřeje Teplého či Štěpána Novotného, podívat se přišla i Veronika Fenclová Kozelská.

projít na článek

Týmové mistrovství ČR v jachtingu aneb Velká cena Prahy

V Praze na Vltavě v YC CERE se bude příští prodloužený víkend konat třídenní mistrovství České republiky týmů. Šestičlenné týmy budou závodit na lodích třídy 420, v soubojích tři proti třem lodím. Závodu se zúčastní 12 týmů včetně jednoho slovenského. Na

projít na článek

Juniorské mistrovství Evropy v jachtingu pod záštitou prezidenta

Lipenská přehrada, konkrétně Jachetní klub Černá v Pošumaví, bude druhý červnový víkend 6.–9. 6. 2024 hostit juniorské mistrovství Evropy v jachtingu.

projít na článek

Týmové mistrovství ČR v jachtingu

V Praze se od 27. do 29. října konalo mistrovství ČR v team racingu. V pátek po dopoledním dešti vysvitlo slunce a začalo foukat. Dvanáct týmů, složených z nejlepších jachtařů celé republiky a Slovenska, začalo závodit. K favoritů patřily zejména týmy POB

projít na článek

Český tým do dalšího kola MS v jachtingu nepostoupil

SSL Gold Cup, mistrovství světa v jachtingu se jede na Kanárských ostrovech v Las Palmas. Kvalifikovalo se na něj 40 nejlepších týmů z celého světa a mezi nimi i Česko. Závodit se začalo v pátek 10. 11.

projít na článek

Mistrovství ČR v námořním jachtingu

Mistrem republiky v námořním jachtingu se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem, s Lukášem Neumannem za kormidlem. Stříbro bere Morgan Sailing Team a bronz loňský vítěz Hyveco.

projít na článek