Typy na dárky

Tady se dočtete jak vyrobit dárky, ze kterých bude mít každý radost, protože budou originální, přímo od vás a hlavně s láskou dělané. Griotka Potřebujeme: 2 kg višní 1 kg cukru 6 hřebíčků 1 lusk skořice 1 litr rumu 2 láhve o objemu 1 litr Postup: 1. Do velkého hrnce si dáme vypeckované višně, k nim přidáme cukr a hřebíček. To necháme odstát na teplém místě zhruba 5 6 týdnů, ale nezapomeneme každý den promíchat. 2. Po těch 5 6 týdnech přidáme rum a necháme ještě tak týden stát. 3. No a nakonec si to scedíme a přelijeme do lahví a uchováváme v chladu. Poznámka:Čím je griotka starší neboli déle odstátá, tím je lepší. Sladké ořechy Potřebujeme: 50 ml vody 200 g krupicového cukru 300 g ořechů (podle toho jaké si vyberete, klidně i směs) 2 uzavíratelné sklenice o objemu asi 400 ml Postup: 1. Svaříme si vodu s cukrem do takového cukrového sirupu. 2. Přidáme ořechy a pořádně promícháme, aby se ořechy dobře obalily. 3. Sladké ořechy si přendáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme zchladnout a zaschnout. 4. No a nakonec už jenom směs přesypeme do skleniček, uzavřeme a můžeme někomu udělat radost. Pálivé sýrové kostky Potřebujeme: 100 g anglické slaniny 400 g sýru, který má aspoň 45% tuku 2 červené chilli papričky bez semínek 1 čl chilli koření 2 uzavíratelné sklenice o objemu asi 400 ml Postup: 1. Předehřejeme si troubu na 180 C. 2. Vezmeme si malou zapékací nádobu (nádobu na biskupský chlebíček), tu si vyložíme slaninou. 3. Sýr si nastrouháme nahrubo a promícháme si ho s chilli papričkou a chilli kořením. 4. Takhle připravený sýr si rozprostřeme na slaninu a slaninu překlopíme tak, aby zakryla povrch sýra. 5. Vložíme to do trouby asi na 20 minut a pečeme, dokud nám slanina nezačne zlátnout. 6. Po vyndání z trouby opatrně slejeme vypečený tuk a necháme vychladnout. 7. Po vychladnutí vyklopíme, pokrájíme na kostičky a dáme do sklenice. A když si ještě vyhrajete se zabalením, tak vám garantuju, že těmito dárky určitě uděláte radost. Článek Typy na dárky se nejdříve objevil na Ajscr.

  • Web: Ajscr
  • Aktualizace: 23.7.2024
projít na článek

Nové dárky pro věrné zákazníky

NOVÉ DÁRKY PRO VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY!! Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Od 1.4.2019 nová nabídka dárků. Více informací o jednotlivých dárcích najdete v zákaznickém klubu Trefa.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu TREFA

Vážení zákazníci, představujeme vám nové dárky pro věrné zákazníky supermarketů TREFA. Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Platnost nabídky dárků je od 1.5.2018 do 31.3.2019. Více informací získáte v sekci zákaznický klub.

projít na článek

Trapné firemní dárky? Už dávno ne.

Je sice začátek listopadu, ale jistě jste si všimli, že už teď jsou obchodníci již připraveni na vánoční sezónu. Pokud nejste ten typ člověka, který by měl dárky rozmyšlené s předstihem, děsí vás to. Nebojte se, nejste sami. The post Trapné firemní dárky

projít na článek

Visačky na dárky

Před vánočním finišem již tradičně visačky na dárky ode mne zdarma. VYTISKNOUT. VYSTŘIHNOUT PRODĚROVAT POPSAT A UVÁZAT BALENÍ ZDAR! A pokud Vás mrzí, že neumíte tak pěkně psát a rádi byste se to naučili, přihlašte se ke mně na kurz.

projít na článek

Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké

Objevte tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké od Frais Monde. Poradíme Vám s výběrem dárku, které potěší celou Vaši rodinu! The post Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké appeared first on Frais Monde.

projít na článek