Účast na 25. ročníku soutěže Skřivánek byla úspěšná

Ve dnech 2.–4. února 2015 se pod záštitou Kulturního centra Poruba konala soutěž v sólovém zpěvu lidových písní Skřivánek. V nejvyšší kategorii – žáci 7.–9. tříd ZŠ – naši školu úspěšně reprezentovala Jana Burdová ze třídy 2. E, když si v silné konkurenci vyzpívala 2. místo.

projít na článek

Olympiades de français aneb jak to letos dopadlo

Výsledky soutěže byly ve čtvrtek 8. 2. 2018 vyhlášeny, ceny rozdány a vítězové všech čtyř kategorií se již těší na účast v krajském kole konverzační soutěže ve francouzštině, která proběhne v březnu.

projít na článek

Úspěšná dějepisná olympiáda

Studenti Gymnázia Dačice získali tři ze šesti "medailových" pozic a postupují do krajského kola dějepisné soutěže.

projít na článek

SOUTĚŽ FINANČNÍ GRAMOTNOST

Žáci naší školy se letos opět zúčastnili soutěže Finanční gramotnost. Jejím cílem je neformálním způsobem seznámit žáky s problematikou finanční gramotnosti a tím působit preventivně především proti předlužení. Soutěž pomáhá změřit úroveň znalostí finančn

projít na článek

Národní kolo lesnické soutěže YPEF 2019

Ve dnech 17. a 18. června se konalo národní kolo 9. ročníku mezinárodní soutěže Mladí lidé v evropských lesích (Young People In European Forests - YPEF).

projít na článek

Soutěž v anglickém jazyce

Dne 20. 12. 2023 jsme realizovali školní kolo soutěže v anglickém jazyce. Smyslem této aktivity jeumožnit talentovaným žákům porovnat úroveň vlastních jazykových znalostí s ostatními a získat tímmotivaci k dalšímu odbornému růstu.Školní kolo soutěže v ang

projít na článek