Účast PROMAN, s.r.o. na veletrhu LogiMAT 2023, Stuttgart

Na konci dubna ve dnech 25. – 27. 04. se ve Stuttgartu uskutečnil veletrh intralogistiky a řízení procesů, známý pod názvem LogiMAT. Jedná se o největší veletrh v Evropě týkající se logistiky a společnost PROMAN, s.r.o. se ho účastní pravidelně. Tak jako pro většinu vystavovatelů patří tento veletrh i pro nás mezi nejvýznamnější v sezóně.Na letošním stánku jsme vystavovali konzolový a paletový regál – dva produkty, které v Německu mají největší poptávku. Jako doplnění paletového regálu jsme na veletrhu prezentovali i systém závěsných kapes, jehož distributorem pro Českou republiku se firma PROMAN s.r.o. stala v minulém roce. I přes zřejmý trend automatizace a robotizace náš stánek přilákal velké množství návštěvníků z různých odvětví a zemí. Z rozhovorů s nimi pak vyplynulo, že klasické regály jsou stále velmi žádané.Jako každý rok byl LogiMAT příležitostí potkat nejen nové tváře, ale i stálé zákazníky a dodavatele. Děkujeme všem, kteří nás přišli navštívit a těšíme se na další setkání nejen na příštím LogiMATu. The post Účast PROMAN, s.r.o. na veletrhu LogiMAT 2023, Stuttgart first appeared on Regály PROMAN.

projít na článek

Účast PROMAN, s.r.o. na veletrhu LIGNA 2023, Hannover

Veletrh LIGNA v německé Hannoveru zaměřený na dřevařský a lesnický průmysl se konal ve dnech 15. až 19. 05.2023. Naším prezentovaným výrobkem byl primárně konzolový regál pro skladování dlouhých profilů a velkých desek. Jako ukázka našich dalších produktů

projít na článek

AMB Stuttgart 2022

Vážení obchodní partneři a přátelé! Zveme Vás k náštěvě našeho stánku 5A71 v pavilonu 5 na Mezinárodním veletrhu kovoobrábění AMB, Stuttgart, Německo. Který se koná ve dnech 13. —17. září 2022. Velice se těšíme na Vaši návštěvu.

projít na článek

Naše účast na Mezinárodním veletrhu Buyer Point

25. 5. 2023 se společnost Trestles, a.s. účastnila 19. ročníku MEZINÁRODNÍHO VELETRHU BUYER POINT v italském Miláně. Specifikem této akce je čistě businessové řešení, kdy se zde setkávání pouze obchodní zástupci bez široké veřejnosti. Nalezli jsme zde nov

projít na článek

EMO Hannover 2023

V září 2023 jsme se opět zúčastnili největšího strojírenského veletrhu EMO 2023 v Hannoveru. Veletrhu se zúčastnilo kolem 1 850 vystavitelů ze 45 různých zemí a celý veletrh navštívilo skoro 100 000 návštěvníků ze 130 zemí světa.

projít na článek