Učíme mladé vědce uplatnění v praxi

Není divu, že  hlavním problémem české vědy je její uplatnění v praxi, když to vědce nikdo neučí. Proto 11.11.2023 v Kampusu Hybernské Univerzity Karlovy pořádáme další kemp pro studenty středních a vysokých škol, na kterém jim budeme dávat vědomosti o tom, jak svůj výzkum nebo inovativní projekt dostat do života. Účastníci se od odborníků z patentových kanceláří, finančníků, mezinárodních poradenských firem, ale i těch, kteří už mají vznik nějakého úspěšného start-up za sebou dozvědí, jak a co jde patentovat, jak založit spin off nebo start-up, kde sehnat finance na rozvoj projektu, co zajímá investory, jak se řídí výzkum a vývoj ve velkých a malých podnicích. Jde už o druhý kemp pro mladé vědce, který Česká hlava pořádá. Článek Učíme mladé vědce uplatnění v praxi se nejdříve objevil na Česká hlava.

projít na článek

Mlade 18

Odpověď na dotaz Mlade 18 byla vyhledávána po prvé 13.10.2023 00:18 a naposledy 13.10.2023 00:18. Pokud máte další doplňující informace k dotazu Mlade 18, napište nám do komentáře. The post Mlade 18 first appeared on Online Poradna Zdarma.

projít na článek

Mlade 18 nahe

Odpověď na dotaz Mlade 18 nahe byla vyhledávána po prvé 13.10.2023 00:19 a naposledy 13.10.2023 00:19. Pokud máte další doplňující informace k dotazu Mlade 18 nahe, napište nám do komentáře.The post Mlade 18 nahe first appeared on Online Poradna Zdarm

projít na článek

Julie a Jitka na Noci vědců 2016

Kdo jen tak dobrovolně půjde do školy, když nemusí? Kdo by pomohl se ,,Stezkou mladého vědce”? Na tyto otázky Vám odpoví Julie Wohanková a Jitka Rounová.

projít na článek

Skladový kontejner najde uplatnění na zahradě u domu. K čemu se dá využívat?

Hledáte způsob, jak uložit zahradní náčiní, palivové dřevo nebo zahradní nábytek na zimu? Využijte praktický skladovací kontejner. The post Skladový kontejner najde uplatnění na zahradě u domu. K čemu se dá využívat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Co se děje s mozkem v okamžiku smrti? Místo snižování překvapivě zvyšuje svoji aktivitu

Smrt je něco, na co běžně nechce myslet asi nikdo z nás. Přesto je součástí života a jako taková fascinuje vědce po celém světě. Zejména pak, co se v okamžiku smrti děje s naším mozkem.

projít na článek